Vino sa petrecem la Sarbatoarea Minimax!

Minimax, unul dintre cele mai populare canale tv de desene animate din Romania, organizeaza „Sarbatoarea Minimax”, in data de 31 mai, in Parcul Herastrau, la Roata Mare. Acolo, personajele indragite Mini si Max, ii asteapta pe copii si pe parintii lor cu multe surprize, muzica si voie buna, cu ocazia Zilei Internationale a Copilului.

 

 

Pe scena Minimax special amenajata vor evolua invitati, precum claunul Marcelino, Corul de copii Floare de Colt, Scoala de Balet Giuliana, Clubul Rogvaiv, Ansamblul Plaiul Romanesc, reprezentatie de gimnastica ritmica, iar surprizele se vor tine lant toata ziua cu tombole din ora in ora, peste 200 de premii, concursuri de dans, pictura pe fata si desene pe asfalt. Copiii vor putea participa la numeroase jocuri alaturi de mascotele Mini si Max, care vor intretine atmosfera. Scena va fi amplasata langa cortul „SuperBebe Expo Show”, expozitie care se desfasoara in perioada 29 mai – 1 iunie, in Herastrau, la Roata Mare, si al carei partener media este Minimax.

 

Este o placere pentru Minimax sa fie alaturi de copiii care sarbatoresc si se distreaza, participand totodata la diverse activitati antrenante. De aceea, cei mici sunt asteptati alaturi de parinti la Sarbatoarea Minimax, pentru a avea parte de o experienta placuta, dedicata special Zilei Copilului. De altfel, Minimax implineste in acest an 8 ani de prezenta in Romania, timp in care si-a propus si a reusit sa ofere telespectatorilor mici un grad inalt de interactiune prin emisiunile sale, deschidere fata de nevoile acestora, incuranjandu-i mereu sa fie activi.

 

Cele mai noi desene animate, productii europene si de peste ocean, se regasesc in grila de programe Minimax, aceasta fiind atent structurata in functie de continutul adecvat fiecarei categorii de varsta. Printre acestea amintim filmele de actiune, serialele educative, filmele de animatie de duminica dupa-amiaza, alaturi de productiile deja consacrate ca: „Fifi si floricelele”, „Roary, Bolidul de curse”, „Micul meu ponei”, „Barbie”, „Sa ne jucam pe Strada Sesame”, „Pat si Stan”, „Chuggington”, „Animalia” si altele.

 

Minimax este primul canal de televiziune tematica pentru copii lansat in Europa Centrala si de Est, care a intrat pe piata romaneasca de televiziune in iunie 2001 si ale carui emisiuni sunt urmarite in prezent de aprox. 5 mil. de telespectatori din Romania. Programele sale au un puternic accent educational, care promoveaza valori comportamentale si binedispun copiii in acelasi timp.