Vino la Zilele frumuseții la București Mall între 21-27 mai

În perioada 21-27 mai, în București Mall au loc “Zilele Frumuseții”, eveniment care reunește cele mai cunoscute brand-uri de beauty și prezintă publicului feminin cele mai noi tehnici de machiaj.

Vizitatoarele Bucuresti Mall vor putea beneficia, în această perioadă, de workshopuri de make-up, tratamente cosmetice și se vor putea bucura de oferte speciale la produsele de beauty. Totodată, vor putea învăța trucuri despre tehnicile de machiaj direct de la specialiști, sfaturi prețioase despre utilizarea produselor și alegerea celui mai potrivit machiaj pentru un anumit stil vestimentar.

”Zilele Frumuseții” oferă un prilej deosebit tuturor entuziastelor dornice de a cunoaște secretele produselor de îngrijire și machiaj și de a afla sfaturi chiar de la cei mai buni în domeniu. Două make-up artist renumite, Anca Rădulescu și Dana Argeșan vor dezvălui trucurile lor pentru un machiaj reușit care pune în valoare o femeie în orice moment al zilei” a declarat Smaranda Heroiu, Deputy Marketing Director.

Sâmbătă, 26 mai, de la ora 18:00 Anca Rădulescu, make-up artist preferat al vedetelor autohtone va dezvalui cele mai noi tendințe în machiaj pentru femeile care vor să arate impecabil.

În ziua urmatoare, 27 mai, între 18:00-20:00, Dana Argesan, specializată în tehnici de construcție a imaginii, va oferi sugestii legate de cele mai moderne tehnici de machiaj și aplicarea acestora în alegerea unei ținute cât mai moderne.

Partenerii evenimentului “Zilele Frumuseții” sunt: Dana Argeșan, Anca Rădulescu, Avon, Bourjois, Clinica Polisano, Gett’s Salons, Miss Cop, Sephora, Yves Rocher.

Partenerii media ai evenimentului: Fashionandbeauty.ro, Feminis.ro, Kudika.ro, InStyle.