Vino la Gala Balurilor 2010: fete frumoase, invitati cu greutate si distractie pe cinste!

Pe 22 mai, la Jet Set Events Hall, vei avea parte de un concurs de frumusete in toata regula, completat de show-uri de dans si muzica buna: Suie Paparude si David DeeJay&Dony vor urca pe scena Galei Balurilor 2010 alaturi de cele mai frumoase boboace de liceu. Afla de unde pot fi achizitionate biletele si nu rata cel mai tare eveniment pentru liceeni al anului!


Incepand cu aceasta saptamana, toti cei care doresc sa participe la mega-evenimentul Gala Balurilor 2010 isi pot lua bilet online pe www.myticket.ro, din reteaua magazinelor Diverta, de la receptia One Beat Studio (Calea Vitan, nr. 23 C, demisol, sector 3, Bucuresti – in cladirea Vitan Center) si de la JET SET Events Hall (Bdul. Libertatii nr.1, Rond Cosbuc). Pretul unui bilet este de 50 ron.

Din 3 mai 2010, biletele la mega-evenimentul Gala Balurilor 2010 se gasesc si in liceul tau! Incepand cu aceasta data, intra pe www.galabalurilor.ro si completeaza formularul de rezervare, iar noi vom trimite un reprezentant Gala Balurilor in liceul tau cu numarul de bilete dorit.

Ce surprize mai pregatim pentru 22 mai? Desemnarea castigatorilor la competitiile “Cel mai bun Bal al Bobocilor” si “Cel mai popular liceu din Bucuresti”, 30 de concurente defiland intr-un cadru spectaculos, Suie Paparude live, acorduri fresh marca David DeeJay&Dony,  doi prezentatori carismatici, miscari ametitoare de dans si o atmosfera pe care sigur nu o veti uita. Pentru mai multe informatii, va asteptam pe www.galabalurilor.ro!

Gala Balurilor 2010 este un eveniment organizat de OneBeat (www.onebeat.ro) si Vertical Mind (www.verticalmind.org)

Le multumim partenerilor: Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, Consiliul Municipal al Elevilor;  precum si partenerilor media ai evenimentului: KISS TV si KISS FM,  Sapte Seri, viatadeliceu.ro, revista Bravo, Teen Press, 220.ro, revista Bravo Girl, Status Pimp, muzicabuna.ro, port.ro, calificativ.ro, referat.ro, presainblugi.com, myjob.ro, bloguri.myjob.ro, okazii.ro, calendarevenimente.ro.

Pentru informatii suplimentare, va stam la dispozitie:

PR Gala Balurilor

sol@galabalurilor.ro

dana@galabalurilor.ro