VINO LA DESCHIDEREA LE GAGA PE 2 IUNIE, IAR PE 3 IULIE LA CONCERT PITBULL !

Le Gaga Terrace & Lounge isi reincepe activitatea de vara si iti pune la dispozitie un cadru feeric in care vei petrece momente placute si relaxante incepand cu 2 iunie, urmand ca pe 3 iulie sa asisti la concertul renumitului rapper Pitbull.
Intr-un decor nou, dar la fel de primitor si imbietor, Le Gaga isi deschide larg portile, special pentru tine. Prima dintre surprizele pe care Le Gaga ti le-a pregatit in acest sezon este marele concert Pitbull, pentru prima data in Romania ! Rapperul american care a ajuns in cele mai tari topuri cu melodii celebre ca “I know you want me”, “Hotel room service”, “Shut it down” sau “The Anthem” s-a declarat foarte incantat de show-ul pe care urmeaza sa il sustina: “Va astept pe toti la Le Gaga sa cantam impreuna melodiile voastre preferate!”
In plus, pregateste-te pentru seri in care vei uita in totalitate ca te aflii intr-o metropola aglomerata si te vei simti ca pe o insula exotica, inconjurat de cocktailuri delicioase, muzica buna, mancaruri savuroase si servicii de calitate, la aceleasi preturi prietenoase.
Asa ca vara asta lasa de-o parte tumultul orasului si caldura istovitoare si vino la Le Gaga, un adevarat complex destinat relaxarii, ce cuprinde trei terase, un restaurant si un lounge, toate aflate pe o suprafata de 2700 mp de spatiu verde.
Nu pierde doua dintre cele mai importante evenimente ale acestui sezon : deschiderea Le Gaga Terrace & Lounge de pe 2 iunie, iar pe 3 iulie, concertul faimosului Pitbull, pentru prima data in Romania !

Rsvp : 0727 534 242

www.legaga.ro
office@legaga.ro

Parcul Herastrau (intrare Soseaua Nordului)

Parteneri Media: Radio 21, Music Channel, Ciao, Can Can, Spy, www.afterhours.ro, Luxury, www.vipstyle.ro, Monden.Info, Libertatea, Divercitycafe.ro, partytime.ro, Libertatea, www.emulte.ro, Tourist Tool, Tonight.eu, anyplace.ro
Parteneri Eveniment: Chivas, Bamboo Fitness, Algio Fashion, Peroni, Camel, Howard Johnson, Media Forest, Centro Dona

Raluca Gheorghe
PR LE GAGA