Vino la Coaching your Life: Eu si relatiile din viata mea

   Pe 5 iulie 2012, intre 19:00-21:30, la CROS – Learning House, zona Romana, are loc Coaching your Life: Eu si relatiile din viata mea, organizat de Dreams Come TRUE – Coaching for Succes by Elena Capruciu.

   Coaching-ul este o metoda de dezvoltare personala care asigura atingerea succesului si a excelentei atat in plan personal cat si profesional prin utilizarea celor mai eficiente tehnici de optimizare a capacitatilor de care dispune fiecare om.

   Format din 7 workshop-uri care ating principalele arii din viata unui om: cariera, familie, sanatate, bani, relatia de cuplu, suflet si cunoasterea interioara, ,,Coaching your life” are scopul de a te aduce mai aproape de cine vrei tu sa fii cu adevarat, de modul in care vrei sa-ti traiesti viata astfel incat sa fii fericit.

   ,,Eu si relatiile din viata mea” este adresat tuturor celor care vor sa se descopere si sa inteleaga cum sa aplaneze conflictele, neintelegerile cu alti oameni, cum sa se deschida si sa capete mai multa incredere, cum sa relationeze, comunice cu ceilalti intr-un mod natural si sa transmita exact mesajele pe care le vor, cum sa asculte si sa se faca ascultati, cum sa empatizeze si sa-si imbunatateasca relatia cu persoanele din jurul lor, pornind de la familie, prieteni, iubit/ iubita, colegii de munca sau de facultate etc.

   Workshop-ul va fi sustinut deElena Capruciu, Life&Business Coach acreditat international, membru al Asociatiei Romane de Coaching, cu o experienta de peste 5 ani in coaching si 12 ani in resurse umane.

     Informatii extra:

Dreams come TRUE este o companie care are scopul de a sustine si ajuta oamenii sa-si identifice resursele ascunse, sa le elibereze la potentialul maxim pentru a atinge tot ceea ce-si doresc pe plan  fizic, emotional, spiritual, financiar si profesional prin servicii de life si business coaching, evenimente precum ,,Traind cu mine insumi”, ,,Coaching your Life”, ,,Coaching your Business” sustinute de Elena Capruciu si Miruna Leonte. 

Pentru mai multe detalii si informatii despre eveniment accesati http://www.dreamscometrue.ro/coaching-your-life/ sau o puteti contacta pe:

leonte.miruna.andreea@gmail.com, 0727299957