Vineri, 21 ianuarie, a avut loc Momentum de la ora 5 – editia a II-a

Asociatia Culturala Momentum a organizat editia a II-a a spectacolului aniversar “Momentum de la ora 5”, in sala de spectacole a Teatrului Toma Caragiu din Ploiesti , vineri, 21 ianuarie 2011, incepand cu orele 17:00. Evenimentul a purtat amprenta perioadei interbelice.

Din program, au facut parte momente muzicale  ale interpretelor  de muzica usoara, Aghata Toma  si Irina Pascu, ale Grupului vocal folcloric “Ciuleandra” al Liceului de Arta “Carmen Sylva” din Ploiesti, ale Ansamblului de dansuri traditionale grecesti “Orfeas” al Comunitatii Elene Prahova, pianistele Diana Murasan si Andra Fratila, corul de gospel al asociatiei, precum si proiectul de Looping World Jazz al Formatiei Bandesnaci,  reprezentat intr-un inedit “One man show”, si formatia de jazz – “Kozmic Jazz Band”. In foyer, s-au desfasurat o expozitie foto si arhitecturala intitulata “Perioada interbelica – imagini si culori”, prezentari ale noului numar al revistei  on-line, precum si viitoarele proiecte  ale asociatiei.

“Evenimentul s-a dovedit un succes ce a depasit asteptarile noastre. Publicul a fost alaturi de noi intr-un numar foarte mare si suntem bucurosi ca am putut oferi o seara culturala de exceptie alaturi de tinerii artisti care ne impartasesc cauza, aceea de a construi propriile vise si de a le oferi.” a declarat Vlad Mateescu, presedintele Asociatiei culturale Momentum

###

Asociatia Culturala Momentum s-a nascut în anul 2008 din dorinta unui grup de studenti de la Universitatea Natională de Muzica din Bucuresti de a-si demonstra aptitudinile artistice, in maniera personala, alaturi de care sa atraga tineri asemenea lor din toate ramurile celor sapte arte si subcategoriile acestora. Printre obiectivele asociatiei se numara promovarea tinerelor talente prin: organizarea perioadica de concerte, formarea unei orchestre, parteneriate cu institutii culturale si vocationale de invatamant, redactarea revistei on-line asociatiei.

###

Alaturi  de Asociatia Culturala Momentum  au fost prezenti  S.C Vlamir SRL, MeloraPrint, Metka, Ubik, S.C Import – Export SRL, TIAB, reprezentantii Clubului Rotary 2000 Ploiesti, Uniunea Elena din Romania, CADDRU,C.R.E.E.D, Asociatia TotalArtPH, agendavoluntarului.org si TvRM, VPTV, Alpha TV, Telegraful de Prahova, stiriprahova.ro

Pentru mai multe detalii puteti  folosi urmatoarele date de contact:

www.asociatiaculturalamomentum.wordpress.com

www.asociatiamomentum.ro

Vlad  Mateescu – presedinte

0742982882

vlad.mateescu@asociatiamomentum.ro

Andra  Fratila – secretar general

0743323509

secretariatmomentum@yahoo.com

andra.fratila@asociatiamomentum.ro

membrii Asociatiei Culturale Momentum