Vine iarna, vrem cadouri pentru partenerii nostri de afaceri!

Cadouri si decoratiuni de iarna
Daca sunteti responsabilul cu cadourile de la voi din firma sau daca doar faceti parte din echipa de marketing, acest articol va poate fi util!

Cadouri-Decoratiuni.ro, site de cadouri dedicate companiilor si-a pus din nou imaginatia la lucru pentru a propune cadouri de iarna care sa arate bine si sa fie accesibile ca pret.

Daca ar fi sa spunem ce anume oferim, produsele noastre s-ar imparti cam asa:

– cadouri cu produse – cosuri sau cutii cadou cu produse alimentare sau nu, cu tematica traditionala sau exotica, adaptate dupa dorinta si obiectul de activitate al clientului;decoratiuni de iarna care pot constitui un cadou in sine sau pot decora spatiile de lucru sau de primire clienti: coronite, ornamente pentru pom si multe aranjamente cu brad natural, artificial sau alte elemente specifice sarbatorilor de iarna

– felicitari de Craciun;

– articole cu o valoare mai mica care pot fi folosite intr-un cadou mai mare sau pot fi date ca atentie angajatilor sau clientilor firmei;

– materiale din care clientii pot confectiona singuri anumite decoratiuni sau le pot folosi pentru a decora diverse cadouri;

– cutii si alte ambalaje de cadou cu design de iarna.

Daca mai luam in calcul si faptul ca toate cadourile pot fi personalizate cu numele companiei si/ sau un mesaj de sarbatori, posibilitatile de a alege ceva potrivit sunt si mai mari.

Anul acesta, tot ca noutate, am introdus “Sacul lui Mos Craciun”, un sac de cadou personalizat prin brodare cu numele sau logo-ul firmei, un sac ce poate fi umplut de noi sau de clientii nostri.

Pe viitor dorim sa oferim cadouri si pentru alte ocazii: 1-8 Martie si Paste, si ne gandim sa ne extindem site-ul si pentru clienti persoane fizice.
Cadouri si decoratiuni de iarna