Vindecarea reconectiva, reconectarea la univers

Vindecarea reconectiva este un tip de vindecare ce ne conduce la reconectarea cu universul, cu deplinatatea fiintei noastre in fapt, dupa cum ii spune si numele. O sedinta de astfel de terapie este extraordinar de benefica din foarte multe puncte de vedere si este experimentata in fapt in mod diferit de catre fiecare persoana in parte. Astfel, unii sustin ca astfel de terapie de vindecare prin reconectare i-a autat sa se vindece de fel si fel de boli, altii sustin ca aceasta le-a oferit o stare de liniste si relaxare superioara. De la un caz la altul, oamenii care incearcao astfel de terapie de vindecare experimenteaza viziuni sau culori, sunte esau senzatii nemainintalnite, care ii ajuta sa se conecteze cu intreaga lor fiinta, in esenta ei.

Vindecari si frecvente de evolutie aparte

Reconectarea se refera in fapt la o reconectare cu universul, care va permite astfel sa aiba loc si vindecarea prin reconectare. Frecventele ce intervin aici sunt introduse prin lumina si informatie, iar reconectarea va duce la interactionarea cu acestea.

Vindecarea de acest tip este in fapt o revenire la echilibru. Ea va actiona asadar atat la nivel fizic cat si spiritual, emotional si mental. Acest tip de terapie nu va trata ceva anume in mod deosebit. Ea va fi in fapt un tip de vindecare in prezenta careia va puteti da voie sa reveniti la un echilibru.

Recapitulativ, scopul reconectarii este sa duca la o deplina conexiune cu universul, iar de obicei in decursul a doua sedinte se intampla acest lucru, numit reconectare personala. Ca parte din proces va fi si vindecarea. Desi sunt legate una de alta, sedintele de Vindecare si de Reconectare Personala trebuie sa aiba loc la momente diferite, pentru a beneficia din plin de ele.

In timpul unei sedinte de vindecare veti simti pe scurt ca un fel de acordaj, va veti relaxa pe deplin si veti simti schimbari in interiorul corpului. Desigur, perceptiile frecventelor implicate in astfel de sedinte terapeutice sunt diferite, astfel ca trebuie sa constientizati ca nu este deloc obligatoriu sa simtiti anumite senzatii, sa aveti anumite perceptii instant. Din contra, echilibrul, frecventele implicate vi se vor face aratate in timp si in modul potrivit.

De ce aveti nevoie pentru o sedinta de vindecare reconectiva?

Practic vorbind, cel mai indicat la o sedinta de vindecare prin reconectare va fi sa aveti o imbracaminte comfortabila, in cadrul sedintei in sine va veti intinde fara pantofi, intr-un loc in care va fi liniste. Puteti purta biuterii, insa este indicat sa nu folositi cosmetice puternic mirositoare inainte de o sedinta de acest tip.

Ce veti face de fapt? Va veti intinde intr-un loc linistit dupa cum am mentionat, veti inchide ochii si veti observa propriile trairi si simtiri. Pare simplu, tot ce trebuie sa facti este sa lasati sa se intample ceea ce trebuie sa se intample. Nu e nevoie sa faceti nimic, sa spuneti rugaciuni, sau sa va ganditi la ceva anume, nu trebuie sa aveti nici un fel de asteptari in privinta simtirilor ce le veti experimenta.

Va veti regasi doar echilibrul cu aceasta terapie de vindecare prin reconectare la univers!