Vindeca durerile de spate Acum

 

Din ce in ce mai multa lume sufera de dureri de spate. In fiecare zi poti sa observi cate o persoana care isi indreapta spatele, se maseaza sau chiar se vaita ca il doare spatele. Si nu vorbesc de persoanele in varsta. Din ce in ce mai multi tineri se plang ba de dureri ale spatelui inferior ba de dureri ale spatelui superior.  Mai nou se zice ca e noua boala a secolului, alaturi de HIV sau cancer.

Numarul persoanelor cu dureri de spate a crescut atat de mult incat s-a triplat si numarul cabinetelor de fizio sau chineto terapie. Din ce in ce mai multe saloane de masaj au in oferta lor, masaj relaxant pentru spate. Pana si reclamele la crème miraculoase sau pastile antiinflamatoare sunt mai frecvente prin media.

Durerile de spate se datoreaza fie anumitor miscari bruste cu efecte negative asupra coloanei vertebrale, fie unei posturi proaste cu efecte lente dar sigure.

Se poate intampla ca la un moment dat,datorita unui efort mare sau a unei miscari bruste pe care o realizezi, sa iti accidentezi spatele si sa simti din acel moment durerea care iti da peste cap viata.

Insa la fel de bine, datorita job-ului pe care il avem majoritatea dintre noi, care presupune in mare parte statul pe scaun in fata calculatorului, se exercita o presiune lenta dar sigura asupra discurilor intervertebrale si la un moment dat acestea cedeaza. Fie intr-o hernie de disc fie intr-o umflatura a discului, ambele cu acelasi rezultat grav asupra sanatatii spatelui tau.

Stim cu toti care sunt simptomele accidentarilor la spate si cum ne impiedica sa ne traim viata la fel de sanatos ca si pana acum, dar oare stim totul despre cum sa identificam durerea de spate si cum sa o tratam?!

Afla cele 5 elemente fundamentale pe care trebuie sa stii daca vrei sa iti tratezi durerea de spate si 3 exercitii simple si eficiente cuprinse in articolul Elimina durerile de spate pentru totdeauna- partea II.   Daca doresti sa stii si mai multe despre cum sa iti vindeci durerea de spate si cum sa faci sa nu iti reapara inscribe-te pe lista  de pe site-ul www.antrenorulmeupersonal.ro