Vilecotroceni.ro, servicii de real estate pe segmentul proprietatilor din Cotroceni construite in perioada interbelica

Portalul imobiliar www.vilecotroceni.ro are cel mai complet portofoliu de proprietati din zona rezidentiala Cotroceni si imprejurimi, atat pe segmentul de inchiriere cat si pe cel de vanzare-cumparare.

In ceea ce priveste vanzarea, portofoliul de proprietati cuprinde atat oferte de imobile cu o suprafata de sub 100 de metri patrati, cat si vile cu suprafete de peste 400 de metri patrati. Astfel, cea mai scumpa proprietate de pe site, o impunatoare vila construita in 1930, este la vanzare pentru suma de 1,9 milioane de euro, si are 403 mp suprafata utila si 380 mp de teren.

Aceeasi proprietate cu 12 camere poate fi si inchiriata pentru 3700 de euro pe luna. Alte proprietati similare sunt la inchiriere cu 3400 de euro lunar, asa cum este o vila cu 11 camere construita in 2002 care dispune de un teren de peste 500 de metri patrati.

Toate anunturile de pe site contin imagini si descrieri complete ale proprietatilor prezentate si sunt de actualitate. Portalul www.vilecotroceni.ro este proprietatea agentiei imobiliare Klauss & Partners, care detine si opereaza si www.kpimobiliare.ro (care se adreseaza zonei Cotroceni dar si imprejurimilor) si www.apartamentecotroceni.ro.

Klauss & Partners este una din primele agentii imobiliare care au inteles ca a pune accent pe calitate, corectitudine si transparenta in promovarea online a proprietatilor este o necesitate si un bun exemplu pentru piata imobiliara din Romania

www.kpimobiliare.ro
andra@atelieru.ro
http://www.vilecotroceni.ro