Videoconferinte Securizate

Videoconferinta a devenit esentiala in optimizarea activitatilor din lumea afacerilor, guvernelor, institutiilor de invatamant, organizatiilor de sanatate, institutiilor finanaciare si multor alte organizatii, facandu-le mai productive si eficiente. Fiind o forma de comunicare de masa foarte eficace, este important ca videoconferinta sa fie securizata si ca participantii sa se simta protejati si in siguranta cand impartasesc informatii sensibile in cursul unui apel video.
Ca urmare, securitatea reprezinta o preocupare majora pentru Polycom, avand optiuni de securitate pentru intreaga gama de solutii – pana la infrastructura, pentru a asigura ca traficul de fisiere audio, video si date ramane total securizat cand trece prin retea.
Exista regulamente specifice in privinta securitatii. Polycom lucreaza indeaproape cu agentiile si organizatiile care mentin aceste regulamente, astfel asigurand compatibilitatea si folosirea la capacitate maxima a solutiilor Polycom.
Puncte cheie:
• Cresterea gradului de constientizare in privinta problemelor de securitate video este un lucru bun pentru clientii nostri.
• Sistemele Polycom de videoconferinta sunt sigure cand sunt folosite cu ajutorul celor mai bune practici.
• Sistemele Polycom ofera optiuni de securitate care intrunesc cele mai ridicate standarde cerute de industrie astazi.
• Clientii sunt incurajati sa efectueze un audit propriu al sistemelor pentru a identifica posibile vulnerabilitati ale politicilor de securitate folosind ghidul atasat.
• Clientii ar trebui sa-si contacteze furnizorul de servicii IP sau profesionistii Polycom pentru o evaluare mai amanuntita a retelei daca se doreste asistenta ulterioara.

SAV Integrated Systems este o companie infiintata din dorinta unui inginer electronist si a unui economist de a oferi solutii inovatoare in domeniul audio-vizualului, design-ului, distributiei, instalarii si mentinerii sistemelor de siguranta. SAV Integrated Systems este o firma cu capital integral romanesc, infiintata in anul 2007, in Bucuresti. In Mai 2008, un alt inginer electronist s-a alaturat echipei, iar in momentul de fata aceasta numara 45 de specialisti si are, prin parteneri acreditati, acoperire la nivel national: Timisoara, Cluj-Napoca, Baia Mare, Bacau, Iasi, Suceava, Ramnicu Valcea, Constanta si Braila. Cresterea numarului de membri ai echipei a determinat si schimbarea sediului, la finalul anului 2008, iar noul sediu al companiei a fost stabilit in Conect Business Park Bucuresti.
In termeni specifici compania furnizeaza servicii de proiectare, livrare, instalare, service si mentenanta pentru : Sisteme de detectie si alarmare la incendiu, Sisteme de detectie si alarmare la efractie, Sisteme de control acces, Sisteme protectie perimetrala, Sisteme de supraveghere video(IP/analogic), Integrare sisteme de securitate (inclusiv platforme software), Sisteme de protectie activa marfa (EAS), Sisteme integrate audio-video, Sisteme integrate voce-date.
Atestarea de catre autoritatile competente a standardelor de desfasurare ale activitatii companiei rezida in certificarile obtinute: Emise de ISO (International Organization for Standardization) pentru intreaga activitate desfasurata de catre companie – ISO 9001/14001/27001 si OHSAS 18001, Emise de IGSU (Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta) – Pentru partea de securitate – Certificat de atestare pentru proiectarea sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu;- Certificat de atestare pentru instalare a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu; Certificare de atestare pentru efectuare lucrarile de proiectare a sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor; Emise de IGP-SPOP (Inspectoratul General al Politiei – SPOP) – Licenta pentru efectuarea de activitati de instalare sisteme de alarmare impotriva efractiei, intretinere sisteme de alarmare impotriva efractiei, proiectare sisteme de alarmare impotriva efractiei.
Printre clientii companiei mentionam Vodafone Romania, Willbrook, Lidl, Elmec Romania, Intersport, Romtelecom, Lukoil Romania, Adevarul Holding, Badea Clifford Chance, BAT Romania, Vincon Vrancea, Samson, Pfizer, Raiffeisen Bank, Roche.
Informaţii suplimentare pot fi gasite: www.sav-integrated.ro
Pentru mai multe detalii:
Andra Dumitriu
dandra@sav-integrated.ro

SAV Integrated Systems SRL
WE SPEAK TECHNOLOGY
RO – Bucharest, Dimitrie Pompei
Street No 10A CONECT 1 Building ,
3rd floor, PO 020337, District 2
phone: 004 021 3167 007
004 021 3167 009
fax: 004 021 3167 122