Viata cu Invisalign

Unul dintre cele mai bune lucruri despre Invisalign este impactul minim pe care il are asupra vietii de zi cu zi . Alignerele sunt foarte confortabile si le poti purta cu usurinta 20-22 ore pe zi.

invisalign igiena dentara
Invisalign este usor de scos, astfel continui sa iti mentii igiena orala ca si pana acum.

“De obicei dimineata sunt foarte presata de timp si ma grabesc. Sunt fericita ca Invisalign nu imi da batai de cap. Pur si simplu scot alignerele, ma spal pe dinti si apoi le pun la loc.”

cu invisalign mananci orice

Un alt motiv pentru care Invisalign se diferentiaza de alte aparate dentare, este faptul ca iti permite sa mananci absolut orice. Fiind un aparat dentar detasabil, scoti alignerele de fiecare data cand mananci. Nu ai restrictii la nimic si poti savura mancarea ta preferata.

“Ador faptul ca pot manca orice vreau si nu trebuie sa imi fac griji pentru ca ce mananc poate dauna tratamentului meu ortodontic.”

cu invisalign nu renunti la sport
Ai o viata activa? Practici un sport anume sau mergi la sala? Aparatul dentar nu te incurca cu nimic. Invisalign iti permite sa iti continui activitatile sportive fara sa iti faci griji ca sarmele iti pot taia gura. Daca sportul iti cere sa porti gutiere, scoti alignerele fara nici o problema.

“Soccer este viata mea. Bracketsii cu siguranta m-ar fi ingradit sa joc cu pasiune. Cu Invisalign pot juca fara nici o grija.”

invisalign se curata usor
Seara iti poti continua rutina de a te spala pe dinti si a folosi ata dentara. Cu Invisalign economisesti timp pentru ca igiena dentara este la fel ca de obicei. Alignerele se curata usor, se recomanda perierea si clatirea lor cu apa calduta si utilizarea cristalelor de curatare Invisalign sau a tabletelor de curatare speciale.

“Nu cred ca am rabdare sa pastrez bracketsii curati, mai ales cand trebuie sa pun ata dentara intre sarme. Cu Invisalign pur si simplu scot alignerele, ma spal pe dinti, curat alignerele si gata!”