viaRomania te invita la concurs!

Daca esti pasionat de calatorii dar timpul sau bugetul iti limiteaza orizontul, iti oferim posibilitatea ca prin intermediul lecturii si a fotografiilor superbe sa ajungi in locuri minunate de pe tot cuprinsul globului.

Calatorii cu trenul, pe jos, cu bicicleta, calare, din aer sau cu alte mijloace de transport, toate te poarta spre taramuri minunate. Mergi cu pluta prin Marele Canion, conduci pe celebra “Route 66”, parcurgi Japonia cu trenul de mare viteza sau faci mountain-biking prin Transilvania. Cele patru volume ale colectiei “Calatorii pentru o viata” de la Editura Litera iti ofera aceste posibilitati si multe altele.

colectia-calatorii-pentru-o-viata

Poti castiga cele patru volume cartonate, format 210×265 mm, de o calitate grafica deosebita daca te inscrii pana pe 30 aprilie 2012 la newsletter-ul viaRomania folosind aplicatia de pe pagina de Facebook a agentiei. Link-ul direct pentru inscrierea la concurs este https://www.facebook.com/viaromania/app_309403342404002

Adresa de email castigatoare va fi trasa la sorti in data de 1 mai folosind site-ul www.random.org La tragerea la sorti participa toate adresele de email inscrise in perioada 18-30 aprilie 2012. In cazul in care esti deja abonat la newsletter-ul viaRomania dar vrei sa participi la concurs, poti inregistra inca o data adresa de email pe pagina noastra de Facebook.

Agentia de turism viaRomania este o agentie touroperatoare licentiata de Ministerul Turismului din Romania cu numarul de licenta 5197/2010. Agentia opereaza preponderent online prin intermediul portalului www.viaromania.eu oferind servicii turistice complete: rezervari hoteliere, sejururi in tara si extern, circuite turistice, bilete de avion si asigurari medicale de calatorie.