Vernisaj expozitie – “Influente nipone in Romania”

Miercuri, 2 februarie 2011, va avea loc vernisajul expozitiei “Influente nipone in Romania” ce promoveaza latura creativa a fotografiei. Expozitia va contine lucrari realizate de participantii primului curs de creativitate fotografica din Romania, Photobend.

Banda Foto a organizat si sustinut cursul de creativitate fotografica Photobend alaturi de “Creative Library Bucuresti” inspired by Toyota, in parteneriat cu Universitatea Romani-Americana, Centrul de Studii Romano-Japoneze, J-Wind si Asociatia Radacini Culturale.

Vernisajul va avea loc miercuri, 2 februarie 2011, ora 18.00 in lobby-ul Universitatii Romano-Americane din Bd. Expozitiei, Nr.1B, Sector 1, Bucuresti.

Despre Banda Foto

Suntem o echipa formata din cinci tineri membri, pasionati atat de fotografie, cat si de benzile desenate. Am unit cele doua laturi artistice sub aceeasi umbrela pentru a deschide apetitul fotografilor de a face apel la creativitate atunci cand se afla fata in fata cu subiectul ales.

Despre Creative Library

Este un spatiu unde puteti intra in contact cu elemente japoneze. Elemente ce tin atat de latura traditionala a Japoniei (literatura japoneză) cat si de cultura pop (manga, anime, muzica pop).