Ventsys Instal deschide un birou de reprezentare in jud. Mures

Ventsys Instal, companie din Bucuresti specializata in productia, proiectarea, configurarea si distributia de sisteme HVAC si accesorii, anunta infiintarea unui nou birou de reprezentare in judetul Mures, in comuna Corunca – o suburbie a municipiului Targu Mures.

Expansiunea in inima Ardealului vine ca un pas firesc in directia dezvoltarii in teritoriu a afacerilor Ventsys, care este la ora actuala unul dintre cei mai importanti furnizori de tubulatura de ventilatie (rectangulara, spiro, tubulatura flexibila) la nivel national. In 2018 compania bucuresteana a inregistrat o cifra de afaceri de 8,6 milioane RON si un profit de 1,5 milioane, ambele in crestere cu 15% fata de anul precedent.

Ventsys deschide uncentru de tubulatura ventilatie in Mures
Ventsys: hala de productie tubulatura ventilatie

Ventsys produce in mod direct sisteme de tubulatura spiro, inclusiv piese componente (nipluri, conectori etc.) si distribuie echipamente diverse de climatizare si ventilatie. In gama de ventilatoare distribuite de Ventsys se regasesc si ventilatoarele industriale ruck produse chiar in judetul Mures, in orasul Tarnaveni, de Ruck Ventilatoare SRL, filiala din Romania a binecunoscutului producator german ruck GMBH.

Domnul Nicolae Stefan, manager general al Ventsys, a dorit sa ne declare cu acest prilej:

„Deschiderea acestui birou este un pas necesar in strategia noastra de a fi mai aproape de clientii din Transilvania. Stim prea bine ca zona aceasta este un pol de dezvoltare important in Romania, alaturi de Bucuresti. S-a investit mult in infrastructura, astfel incat in maxim doi ani de acum incolo toate marile orase din Transilvania vor fi conectate intre ele prin autostrazi sau drumuri expres. Economia locala va creste, lucru care se vede si acum din dinamica afacerilor locale. Ne asteptam ca dupa ce se va realiza legatura rutiera directa dintre Sibiu si occident ritmul investitiilor sa creasca sustinut in toata zona. De aceea este necesar sa fim cat mai aproape de clienti, atat pentru a lua pulsul pietei cat si pentru a afla direct de la sursa necesitatile pentru proiectele in derulare.”

Noul birou al Ventsys va functiona la adresa Str. Subpadure nr. 10, com. Corunca, jud. Mures si va deveni functional din luna noiembrie 2019. Pentru mai multe amanunte:

web: www.vent-sys.ro
tel.: 0740 125 802
pers. de contact: inginer Claudiu Podar