Ventilatoare industriale Soler & Palau si Ruck în portofoliul Ventsys

Ventsys Instal, producator si distribuitor român de tubulatura ventilatie si sisteme complete de ventilatie, anunta un nou sortiment de produse oferite spre comercializare: ventilatoarele profesionale de bucatarie Ruck GMBH si Soler&Palau. Acestea se adauga sortimentului mai larg de ventilatoare industriale pe care compania româneasca deja le propune spre achizitie clientilor sai.

Cele doua marci sunt lideri la nivel european, produsele lor corespunzând celor mai exigente cerinte ale bucatariilor profesionale din industria horeca. Ventilatoarele Soler&Palau sunt ventilatoare centrifugale de aspirare fabricate din otel galvanizat de calitate ridicata, concepute special pentru evacuarea continua si eficienta a aerului impur cu un continut mediu de praf si uleiuri, la o temperatura maxima de 80 ° C. Sunt recomandate pentru bucatarii industriale si comerciale, dar si pentru ventilare hote, uscatorii industriale, unitati de vopsit si procesare textile etc. Toate motoarele beneficiaza de standard IP55, izolare clasa F, 4 poli (1400 rpm), rulmenti cu garantie pe viata. Ruck GMBH pune accent pe conceperea de noi solutii si produse specifice fiecarui segment de piata, pe lânga producerea de solutii universale din domeniul ventilatiei. Ventilatoarele Ruck oferite de Ventsys, de conceptie germana si destinate bucatariilor profesionale, sunt controlabile prin frecventa, au turatie reglabila, elice radiala cu palete orientate înapoi, perete simplu din tabla de otel zincat si sunt special concepute pentru exhaustare în medii dinamice.

Toate ventilatoarele industriale din oferta Ventsys sunt disponibile pe magazinul online al companiei. In functie de comanda plasata cumparatorii pot beneficia de diverse avantaje, cum ar fi transport gratuit sau personalizare. Ventsys va continua sa isi diversifice oferta din gama de ventilatoare industriale, scopul companiei fiind acoperirea in totalitate a principalelor cerinte ale pietei. In acest sens domnul Nicolae Stefan, director general, a declarat:

„Ventsys e o companie tânara, dar am reusit în numai 6 ani s? realiz?m o serie de proiecte extrem de interesante in domeniul ventilatiei si sa ne crestem natural cifra de afaceri, strict prin diversificarea ofertei si prin atentia acordata in mod constant clientilor nostri, care au preferat sa vada in noi un partener pe termen lung. Pentru viitor dorim sa aplicam aceeasi strategie de crestere. In piata suntem cunoscuti in principal prin tubulatura de ventilatie produsa chiar de noi, dar vom continua sa oferim sisteme complete pentru a putea oferi mai multa valoare adaugata clientilor nostri.”

Ventsys Instal este o companie privata din Bucuresti, cu capital 100% autohton. In 2017 a avut o cifra de afaceri de peste 6,5 milioane RON, an crestere fata de 2016. Mai multe amanunte se pot afla de pe situl oficial, https://vent-sys.ro, sau la tel. 0740 152 802, persoana de contact dl. inginer George Stoian.