Vehiculul dumneavoatra a fost furat, pierdut sau pur si simplu nu stiti unde se afla!? Gasiti-l acum cu NEXUS GPS TRACKING

Fie ca aveti un vehicul sau peste 1000, Nexus Gps Tracking va ofera un sistem de monitorizare auto care satisface toate necesitatile flotei dumneavoastra de autovehicule. Compania a creat un sistem usor accesibil, care va ofera o reducere a costurilor, o monitorizare in timp real, harti si rapoarte performante, solutia ideala pe timp de criza.

Dupa cum declara Florin Subtirica, director de vanzari in cadrul firmei Nexus Electronics (operatorul sistemului de monitorizare Nexus GPS Tracking): ”Nexus Gps Tracking a fost bine primit pe piata din Romania, in special in contextul actualei crize financiare, deoarece a dovedit o reducere semnificativa in costurile de intretinere aferente flotei de autovehicule ale companiilor de pana la 25%. Mai mult, fata de alte sisteme de pe piata, Nexus GPS Tracking se diferentiaza printr-o serie de avantaje care fac acest sistem unic, dintre care: comunicarea nationala inclusa, sistemul de rapoarte personalizate, sistemul de alerte automate trimise pe email, precum si prin posibilitatea vizualizarii rutelor parcurse pe o harta interactiva. Avem siguranta ca Nexus GPS Tracking va reusi sa se impuna pe aceasta piata prin simplitatea si performantele solutiei oferite.”

Avantajul numarul unu al unui sistem de monitorizare prin GPS este acela ca permite vehiculelor sa fie monitorizate intr-o maniera care nu a mai fost posibila pana acum. In mod frecvent, aceste sisteme sunt folosite pentru a localiza vehiculul in caz de furt. Sa luam ca exemplu cazul companiei Schindler Romania, a carui vehicul a fost recuperat recent cu ajutorul sistemului GPS Tracking.

De indata ce asupra masinii actioneaza un comportament neadecvat precum: spargere, intrare prin efractie etc, sistemul il semnaleaza si actioneaza prin intermediul unei alerte unice trimise in mod automat proprietarului masinii prin SMS sau email. In momentul in care masina porneste, GPS Tracking va trimite o a doua alerta. Astfel, proprietarul poate anunta politia si detecta autovehiculul furat mult mai usor, evitand anchetele fara sfarsit si fara un rezultat final.

Accesul in cadrul sistemului Nexus Gps Tracking este accesibil de oriunde, printr-o interfata web. Utilizatorul va determina astfel coordonatele exacte ale locatiei autovehicului disparut, viteza si directia in care acesta se indreapta, transmitand aceste informatii catre organele de politie. Utilizatorul poate taia imediat contactul masinii, evitand astfel ca ea sa fie repornita.

Un sistem GPS de monitorizare a vehiculelor in caz de furt este o investitie ce poate fi amortizata intr-un termen scurt, iar detinerea unui astfel de sistem va reduce considerabil cheltuielile, precum si costurile de asigurare.

Daca nu stiti unde este masina dumneavoastra, atunci apelati la Nexus GPS Tracking.

Pentru mai multe informatii legate de acest sistem, puteti accesa www.gpstracking.ro sau contacta la support@gpstracking.ro .