Vedetele la KFC Dorobanti

Cabral, Roxana Ciuhulescu, Andreea Ibacka si Madalina Draghici au servit pret de cateva ore clientii KFC

Clientii care au venit  joi, 22 martie, in restaurantul KFC Dorobanti au avut o mare surpriza. Acestia au fost intampinati de patru vedete foarte cunoscute in peisajul media autohton.

Au renuntat la filmarile de televiziune pentru a sustine cauza copiilor devaforizati timp de cateva ore, Cabral, Roxana Ciuhulescu, Andreea Ibacka si Madalina Draghici.

Vedetele s-au implicat in mod activ in campania de strangere de fonduri “Eu cum ajung la scoala”, initiata de organizatia World Vision Romania si sustinuta de KFC si Pizza Hut. Timp de cateva ore acestea au incurajat clientii KFC sa contribuie la strangerea sumei necesare pentru achizitionarea a cel putin unui microbuz care sa ii duca pe cei 150 de copii din comuna Rebricea, judetul Vaslui, la scoala.

“Eu cum ajung la scoala” este a treia campanie de strangere de fonduri a World Vision Romania, sustinuta de KFC si Pizza Hut. In luna octombrie a fiecarui an, in cele doua lanturi de restaurante se desfasoara campania “Vreau in clasa a IX-a” care are ca scop ajutarea copiilor defavorizati sa-si continuie studiile liceale. De asemenea, in perioada iulie-august a anului trecut, KFC si Pizza Hut au sustinut campania de strangere de fonduri “Mame bune, copii sanatosi”.

KFC multumeste cu aceasta ocazie tuturor celor care s-au implicat in aceste campanii de solidaritate. Suntem convinsi ca si in continuare vom putea  ajuta la indeplinirea unor proiecte comunitare importante.

Despre KFC Romania

Lantul de restaurante KFC este operat in sistem de franciza, licenta pentru Romania fiind acordata in 1997 companiei US Food Network. In prezent, in Romania sunt deschise 42 de restaurante KFC dintre care 18 numai in Bucuresti, restul fiind in orase precum Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitesti si Brasov.