Varsatorii – tendinte si infuente in 2012- seminar la Mandala Club

 

 

Vrei sa afli ce-ti rezerva noul an din punct de vedere financiar sau daca vei intalni partenerul ideal? Te intrebi care este semnul zodiacal partener cel mai potrivit pentru tine sau cum iti poti imbunatati relatia cu partenerul tau actual? Vrei sa afli care sunt cele mai favorabile perioade pentru tine in 2012?

Va invitam la seminarul de astrologie
„Varsatorii – tendinte si infuente in 2012”
Joi, 02 Febr 2012, ora 19:00
la Mandala Club
Str.Paleologu Nr.20, Bucuresti

 

Vei afla raspunsuri la toate aceste intrebari si la oricate ai avea, vei afla ce-ti rezerva noul an din punct de vedere astral si vei afla lucruri interesante care te vor ajuta sa fructifici influentele astrale benefice de la unul dintre cei mai reputati specialisti in astrologie, dl Dan Ciubotaru.

In prima parte a seminarului Dan Ciubotaru va prezenta atat teme generale, mai putin cunoscute, ce tin de profilul unui Varsator, cat si influentele astrale in 2012, iar la sfarsitul prezentarii va sustine o discutie deschisa, raspunzand intrebarilor celor prezenti.

Taxa de participare: 20 lei
Inscrieri  la 0726.710.526 sau e-mail: office@mandalaclub.ro

Va asteptam cu drag!

Astrologul Dan Ciubotaru studiaza astrologia din 1994, este Presedinte le Asociatiei Astrologilor din Romania, membru ISAR (International Society for Astrological Research) si Astrological Association of Great Britain si fondatorul cabinetului de astologie Acella. Este realizatorul software-uluide  astrologie gratuit Configuration Hunter si a catalogului de  astrologie AstrologyDatabase.com, este participant activ la numerose grupuri si forumuri cu tema astrologica din tara si strainatate si sutine blogul de astrologie living Astrology.