Vara ECO a inceput. Inscrie-te si tu in concursul video lansat de ECDL ROMANIA

ECDL ROMANIA continua campania lansata anul trecut “Click pe verde!” si in aceasta vara. In perioada 1 iunie – 31 august 2010 toti elevii isi pot inscrie la concursul “Vara ECO” filmuletele prin care arata cum protejeaza mediul in vacanta.

“Vara ECO” este o competitie care vizeaza dezvoltarea culturii ecologice foarte scazute in prezent, adresandu-se direct copiiilor, acestia fiind cei mai deschisi in ceea ce priveste schimbarea de mentalitate in atitudinea fata de mediul inconjurator. Copilul trebuie sa inteleaga faptul ca orice actiune a sa in relatia lui cu mediul in care traieste si invata este importanta. Concursul  “Vara ECO” este un concurs national la care pot participa elevi atat din gimnaziu cat si din liceu.

 

Copiii sunt invitati sa se inscrie in concurs, putand castiga premii atractive, in perioada 1 iunie – 31 august 2010 prin trimiterea datelor de contact si a filmuletului creat pe tema data la adresa marketing@ecdl.org.ro. .

Detalii despre concurs si modalitatea de inscriere se gasesc pe www.clickpeverde.ro .

Campania „Click pe verde!” doreste ca fiecare copil  sa se responsabilizeze si sa se implice in activitati ecologice, oferind fiecarui individ posibilitatea de a manifesta o atitudine personala, responsabila fata de mediul in care traieste, dar si sa inteleaga mai bine rolul tehnologiei, al computerului ca sursa de informare si comunicare in a schimba in bine mentalitati. 

 

    ECDL ROMANIA

 

Programul ECDL (European Computer Driving Licence) se bucura de recunoastere internationala in 148 de tari si este singurul program de certificare a cunostintelor de utilizare a computerului adoptat si recunoscut simultan de Consiliul Europei, prin Comisia ESDIS-Employment and Social Dimension of the Information Society si European Community Personnel Selection Office, de UNESCO si PNUD.

 

In afara Europei, certificarea este cunoscuta sub numele ICDL (International Computer Driving Licence).

 

Certificarea ECDL este vendor-independent, examenele pot fi sustinute pe mai multe suite de aplicatii.

 

ECDL ROMANIA este Operatorul National al licentei ECDL in Romania, cu o retea de peste 500 de centre de instruire si testare acreditate pe intreg teritoriul tarii.

 

Pentru mai multe informatii accesati www.ecdl.org.ro  sau www.ecdl.org , www.equalskills.ro.