Vanzari de peste 85% pentru apartamentele rezidentiale de 5* Alpin Aparthhotel

Poiana Brasov, 19 mai 2011: Aparthotel Alpin de 5* din Poiana Brasov, divizia de apartamente rezidentiale din incinta complexului hotelier Alpin Resort, infrunta perioada de criza imobiliara cu un nivel de peste 85% de apartamente vandute din numarul total scoase la vanzare, ceea ce il califica drept un produs unic pe piata imobiliara.

„In perioada 2009-2010 s-au vandut in medie 3 apartamente/ luna, la un pret cuprins intre 250.000 euro si 350.000 euro per apartament, in functie de dimensiunile si pozitia apartamentului in condominiu. Acest lucru confirma ca am realizat un produs de calitate, dublat de servicii de inalta tinuta ce nu a traversat pana acum perioada de criza”, a declarat Daniela Esanu, director general Alpin Resort Hotel.

Produsul extrem de bine conceput se adreseaza atat turismului de vacanta, in care familiile isi regasesc standardul dorit (apartamentele fiind compuse din cate 2 dormitoare, living, 2 grupuri sanitare, chicineta si terasa), cat si turismului de business.

„Surpriza placuta a acestui gen de produs este ca dupa doar 16 luni de la darea in exploatare, statistica pe primul trimestru 2011, comparativ cu aceleasi luni ale anului 2010, indica o crestere a gradului de ocupare cu 35%”, a mai explicat Daniela Esanu.

Cu o investitie de peste 15 milioane euro pentru modernizarea complexului hotelier Alpin si aducerea la nivelul de 5 stele, Alpin Resort Hotel si-a adaugat ofertei de turism apartamentele rezidentiale, un centru spa, Alpin Vitarium, un nou restaurant cu specific mediteranean si modernizarea gradinii si teraselor. Datorita investitiei majore, cifra de afaceri a complexului a crescut cu 20%, ajungand în 2010 la aproape 70 milioane ron.

„Apartamentele rezidentiale se pot cumpara si utiliza la dispozitia proprietarilor sau pot fi inchiriate in scop turistic fie in regim family (maximum 4 persoane in cele 2 dormitoare), regim junior (1 dormitor), 2 camere single sau 2 camere duble. Tarifele de receptie incep de la 275 euro pentru apartamentele in regim family pe noapte cu mic dejun inclus sau 225 euro pentru un apartament in regim junior pe noapte cu micul dejun inclus”, a mai precizat Daniela Esanu.

Cresterea gradului de ocupare se datoreaza in primul rand calitatii si diversitatii serviciilor suplimentare de care clientii se pot bucura si anume:

  • centrul SPA, Alpin Vitarium, compus din 13 cabinete de terapii unde sunt disponibile proceduri de infrumusetare, tratamente corporale, slabire si relaxare, Medical Wellness (care includ terapii detox, slimfit, hidrocolonoterapie sau balneospa), dar si revolutionarele aparate Velasmooth (pentru remodelare corporala) si Intraceuticals (pentru reintinerire faciala) prezente in Brasov doar la Alpin Vitarium Spa.
  • sali de sport pentru practicarea dansului, king boxing, kangoo jumps, fitness;
  • restaurante de 5* cu preparate sofisticate si preturi accesibile;
  • terase in aer liber unde se pot practica activitati diverse;
  • locuri de joaca pentru copii;
  • peluza pentru plaja;
  • open bar;
  • club deschis 24h;
  • 38 de sali de scolarizare si conferinte, amenajate pentru acomodarea optima a unui numar cuprins intre 10 si 500 de persoane

Despre Alpin Resort Hotel
Alpin Resort Hotel, cel mai complex produs hotelier din Poiana Brașov, pune la dispoziția clienților săi 114 apartamente executive de 5 stele, toate cu vedere asupra munților. Recent deschis Alpin Spa Vitarium oferă servicii de lux pentru sănătatea si reechilibrul vital dintre minte și corp. Complexul hotelier oferă de asemenea 2 restaurante de 4 si 5 stele, Tosca respectiv A propos, un bar club si diferite activități de recreere precum drumetii, echitatie, plimpari cu ATV, barbaque, spatii de joaca pentru copii. Pentru mai multe detalii vizitati www.hotelalpin.ro