Vanatoarea de Fotografii 4 – O Primavara Mai Creativa

Vanatoarea de fotografii 4 - Banda Foto

Banda Foto va instiga din nou la creativitate! In data de 7 mai pregatim cea de-a 4-a editie a Vanatorii de Fotografii, dedicata desigur Primaverii. Participantii vor parcurge un traseu ce strabate cateva parcuri si areale mai putin cunoscute, ce se zaresc timide printre casele si monumentele bucurestene, dar care detin mistere ce asteapta sa fie descoperite.

Vanatoarea de Fotografii 4 se va desfasura pe parcursul unui traseu ale carui puncte principale sunt stabilite de catre Banda Foto, iar participantii au libertatea de a alege ruta spre punctele principale, fiind incurajati sa gaseasca itinerarii diferite fata de ceilalti concurenti.

Va asteptam asadar in fata Operei Nationale Bucuresti, sambata 7 mai 2011, ora 10.00, pentru a fotografia „peisajul urban” divers – zone pline de verdeata, cladiri si monumente – pentru a ne reintalni mai apoi in punctul final al traseului, Gradina Botanica. Aici vom descarca, juriza si premia fotografiile voastre.

Vanatoarea de Fotografii 4 este primul dintre evenimentele Lunii MAI, o luna Mai Creativa. Pentru inscrieri accesati www.bandafoto.ro/inscriere.

Participarea este GRATUITA.

Pentru mai multe informati accesati http://www.bandafoto.ro

Va asteptam!

 

Echipa Banda Foto
banda.fotografica@gmail.com
www.bandafoto.ro
www.facebook.com/banda.foto
www.twitter.com/bandafoto