Valoris – sediu nou care sa sustina dezvoltarea companiei

La finalul anului 2010, Valoris Center, companie care ofera intreaga paleta de servicii asociate activitatii de call center, s-a mutat intr-un sediu nou, care sa corespunda standardului de dezvoltare atins precum si planurilor de crestere pentru perioada urmatoare.

Noua locatie a Valoris cuprinde spatii extinse de birouri, sali de intalnire si zone de socializare, inclusiv o terasa  pentru activitati recreative. Noile coordonate la care ne puteti gasi sunt: Cladirea Rams Center, Sos. Dudesti-Pantelimon nr 42, etaj 7, Sector 3, Cod postal 030352, Bucuresti, Romania, tel: +40-21-529 99 29, fax: +40-21-255 00 03. Adresele de e-mail, precum si numerele de telefon mobile ale membrilor echipei Valoris Center raman neschimbate.

“Valoris traverseaza o perioada de dezvoltare sustinuta, iar capacitatea fostului sediu devenise insuficienta. Dupa trei ani de crestere aveam nevoie de o mutare care sa ne permita sa continuam sa ne dezvoltam, sa primim noi colegi si sa ne derulam activitatea intr-un mediu cat mai prietenos si familiar. De asemenea, aceasta multare era necesara pentru a spori eficienta activitatii noastre in relatia cu clientii Valoris.” Cristina Man, Director General, Valoris Center.

Spatiul de birouri vizat de Valoris Center a necesitat indeplinirea catorva criterii importante, precum: locatia, apropierea de o statie de metrou si bune conexiuni la mijloacele de transport, cat si un spatiu adecvat intalnirilor si cursurilor. Cladirea RAMS Center dispune de deschideri largi cu foarte multa lumina naturala, care ne-a oferit flexibilitate din punct de vedere al partitionarilor. Compania are in prezent peste 200 de angajaţi, numarul lor urmand sa creasca semnificativ, pentru a completa astfel o echipa competitiva, puternic inclinata spre inovatie, alcatuita din tineri specialisti in relatiile cu clientii.

Despre VALORIS

Valoris Center este o companie cu capital 100% romanesc, care ofera servicii profesionale de call center. Construim si dezvoltam servicii inovatoare, competitive si profesionale de Contact Center (Inbound si Outbound). Experienta dovedita, serviciile de calitate, responsabilitatea si profesionalismul sunt atuurile noastre. Principala preocupare este clientul, iar rezultatele pe care le aducem sunt: optimizarea costurilor, cresterea vanzarilor, marketing de calitate, customer care, customer loyalty etc.

Printre clientii Valoris se numara:
Romtelecom, Unicredit Leasing Corporation IFN SA, Porsche Finance Group Romania, Kyocera, Arval, Hyundai, Rentrop & Straton, Enel, TNS Italia.

contact@valoris.ro
www.valoris.ro