Valoris ofera suport tehnic 24/7 pentru Bitdefender

Bitdefender, liderul pietei locale de securitate a informatiilor a ales ca furnizor de servicii Suport Tehnic 24/7 compania Valoris Center. Proiectul vizeaza servicii de suport tehnic pe produse consumer pentru clientii Bitdefender din Romania, USA, Canada, Australia, Marea Britanie si Noua Zeelanda. Valoris livreaza serviciile atat prin telefon cat si live chat, prin intermediul unei echipe dedicate Bitdefender.

“Am ales sa lucram cu Valoris in urma unei analize amanuntite, dar si datorita recomandarilor excelente primite de la companii mari din Romania care desfasoara proiecte cu Valoris. Colaborarea noastra a inceput de la un proiect pilot de mici dimensiuni si a continuat sa se dezvolte pe masura ce Valoris a reusit sa ne convinga prin calitate si profesionalism. In acest moment implementam alaturi de Valoris servicii de suport tehnic prin e-mail pentru Australia si Noua Zeelanda, si cel mai probabil nu ne vom opri aici si vom continua sa dezvoltam parteneriatul nostru.” Eugenia Lungu, Customer Care Services Manager, Bitdefender Romania.

“Proiectul Bitdefender este pentru noi una dintre cele mai frumoase provocari ale anului 2011. Am devenit prima linie de suport pentru Bitdefender, aria noastra de expertiza crescand de la suport pentru situatii non tehnice (precum instructiuni de instalare sau situatii legate de licente) la diagnoza situatiilor tehnice. Am inceput prin a acorda suport pentru persoane fizice, iar in acest moment am trecut la nivelul urmator cu un proiect pilot in zona clientilor persoane juridice.” Alexandra Sonia, Manager Call Center Inbound, Valoris Center.

“Extinderea proiectelor de suport a fost unul dintre obiectivele operationale majore ale Valoris pentru anul 2011. Faptul ca Bitdefender ne-a incredintat proiecte inbound de o asemenea amploare, reprezinta pentru noi confirmarea eforturilor de dezvoltare. Bitdefender este poate cel mai cunoscut brand romanesc din industria IT la nivel mondial iar prezenta unui asemenea brand in portofoliul Valoris nu poate decat sa ne onoreze. Ne bucuram de increderea acordata si depunem toate eforturile pentru a depasi permanent asteptarile Bitdefender.” Cristina Man, Director General, Valoris Center.

Despre Bitdefender®
Bitdefender este producătorul uneia dintre cele mai performante soluții de securitate a datelor atestate pe plan internațional de către instituții independente de specialitate. Încă din anul 2001, Bitdefender este unul dintre liderii industriei de securitate, dezvoltând tehnologii inovatoare, multiplu premiate la nivel internațional. În fiecare zi, tehnologiile Bitdefender protejează datele a aproximativ 400 milioane de utilizatori individuali și companii.

Recent, compania a primit o serie de recomandări valoroase din partea unor publicații prestigioase din SUA și Europa, printre care ConsumerSearch, Which?, Stiftung Warentest și Taenk. Totodată, tehnologiile antivirus Bitdefender au obținut rezultate superioare în cadrul testărilor specializate organizate de instituții independente de profil, precum AV Test și AV-Comparatives. Mai multe informații despre gama de programe antivirus Bitdefender sunt disponibile pe site-ul companiei. În plus, Bitdefender le pune la dispoziția utilizatorilor platforma Malware City, o resursă completă de informare și formare în domeniul securității informatice.

Despre VALORIS
Suntem o companie cu capital 100% romanesc, care ofera servicii profesionale de call center. Construim si dezvoltam servicii inovatoare, competitive si profesionale de Contact Center (Inbound si Outbound). Experienta dovedita, serviciile de calitate, responsabilitatea si profesionalismul sunt atuurile noastre. Principala preocupare este clientul, iar rezultatele pe care le aducem sunt: optimizarea costurilor, cresterea vanzarilor, fidelizarea clientilor, imagine buna pe piata prin promovarea unei atitudini orientata spre client, intr-un cuvant excelenta in relatiile cu clientii. Printre clientii Valoris se numara companii de top din domeniile: financiar-bancar, leasing, auto, retail, IT, telecom, energie s.a.

www.valoris.ro
contact@valoris.ro