Valoris genereaza oportunitati pentru RINA Romania – Organism de certificare

RINA Romania, membra a grupului RINA SpA, care activeaza in domeniul Certificarii Sistemelor de Management in Romania, prezenta pe piata din Romania incepand cu anul 2006 si cu un portofoliu de peste 200 de clienti, a ales Valoris Center pentru campania de generare de lead-uri, pe piata locala.

Cu o abordare flexibila si o politica de preturi adaptate la piata locala, RINA Romania si-a fixat o pozitie recunoscuta pe piata de specialitate si se afla intr-o continua extindere la nivel national activand in teritoriu prin intermediul birourilor de la Bucuresti, Constanta si Timisoara. In sprijinul acestei extinderi vine si Campania de Lead Generation desfasurata prin intermediul Valoris Center.

“Am ales Valoris Center pentru profesionalismul echipei, care a stiut sa vina in sprijinul nostru cu solutia potrivita. Fiind prima experienta de acest fel cu o companie de call center, am inceput colaborarea cu un proiect pilot de clienti potentiali pe zona Bucuresti. Datorita rezultatelor bune, am hotarat continuarea campaniei pe mai multe judete si asteptam in continuare rate de succes bune. Ne bucuram ca am gasit in Valoris Center, partenerul care sa se ridice la nivelul de exigenta si valorile RINA Romania: competenta, transparenta, si rigoare”. Stefania Din, Marketing Department, RINA Romania.

RINA Romania ofera servicii in urmatoarele sectoare de activitate: certificarea care are ca finalitate eliberarea si mentinerea certificatelor de conformitate pentru sistemele de management ale societatii, produse / servicii si de personal, inspectii, instruire, clasificare navala.

“Pentru Valoris Center, proiectul RINA Romania este o adevarata provocare, este un proiect complex datorita specificului de nisa si a particularitatilor serviciilor promovate. Suntem onorati sa lucram cu o companie cu o istorie atat de bogata, si ne vom stradui sa generam oportunitati de business chiar si in conditiile actuale in care bugetele companiilor pentru astfel de activitati sunt foarte atent revizuite.” Cristina Man, Director General, Valoris Center.

Despre RINA Romania, membra a grupului RINA SpA
RINA Romania este membra a grupului RINA SpA. Actualul Grup RINA isi are propriile origini in Registrul Italian Naval, infiintat in 1861, ca Societate de Clasificare Italiana, ocupandu-se de controlul si evaluarea cerintelor si capacitatilor de prestare a navelor, cu scopul eliberarii Certificatului de Clasa. De aceea, astazi, RINA S.p.A. este o societate cu capitaluri in participatie detinute de Registrul Italian Naval, Societate privata fara scop lucrativ, a carei misiune contribuie in interesul comunitatii, prin salvgardarea vietii umane, bunurilor si mediului, profiturile fiind destinate cercetarii si imbunatatirii serviciului.

Despre VALORIS
Valoris Center este o companie cu capital 100% romanesc, care ofera servicii profesionale de call center. Construim si dezvoltam servicii inovatoare, competitive si profesionale de Contact Center (Inbound si Outbound). Experienta dovedita, serviciile de calitate, responsabilitatea si profesionalismul sunt atuurile noastre. Principala preocupare este clientul, iar rezultatele pe care le aducem sunt: optimizarea costurilor, cresterea vanzarilor, marketing de calitate, customer care, customer loyalty etc.

Printre clientii Valoris se numara:
Romtelecom, Unicredit Leasing Corporation IFN SA, Business Magazin, Porsche Finance Group Romania, Ziarul Financiar, Kyocera, Avia Motors, Continental Hotels, FinGroup, EximBank, Fortis Bank, BRD, Hyunday, Green City, Microarea, Legalis (Editura CH Beck), Rentrop & Straton, Mladinska, Crescendo, etc.

Pentru mai multe detalii:
contact@valoris.ro
www.valoris.ro