Valoris: cifra de afaceri in crestere cu 56% in 2010

Anul 2010 a adus cele mai bune rezultate financiare de la infiintarea companiei.  Valoris Center a a ajuns in 2010 la o cifra de afaceri de 1.350.000 euro, ceea ce reprezinta o crestere cu 56% fata de anul 2009. Cresterea de 56% s-a datorat in special proiectelor mari castigate in a doua jumatate a anului trecut. Marginea operationala a fost de 7% si s-a bazat in mod special pe serviciile de tip Customer Care, Survey si Telemarketing/Telesales.

“Sunt incantata sa raportam, rezultate foarte bune, in ciuda prelungirii crizei economice. Anul 2010 a fost un an spectaculos pentru Valoris, un an cu investitii majore, contracte importante, schimbari organizationale si o crestere care a depasit semnificativ estimarile. Suntem o afacere profitabila cu un bilant echilibrat. Anul 2010 ne-a ajutat sa ne consolidam pozitia pe piata de Contact Center din Romania, optimizările logistice precum si investitiile majore ne-au ajutat sa crestem considerabil portofoliul de clienti. “ Cristina Man, Director General, Valoris Center.

Cu peste 5.000.000 de apeluri gestionate in 2010, 250 de agenti si un program de lucru de 24 din 24 ore, 365 zile/an, Valoris Center a castigat in anul 2010 contracte importante. In acest moment, Valoris Center este singurul call center certificat SR EN ISO 15838:2010 (Centre de contact pentru clienţi) in Romania certificare care atesta preocuparea noastra fata de calitate, rigurozitate si rezultate.

“Pentru anul 2011 ne propunem sa continuam trendul crescator al indicatorilor economici, sa facem fata cu succes provocarilor pietei, continuand sa dezvoltam si sa imbunatatim calitatea serviciilor pe care le oferim clientilor nostri. Tinta Valoris pentru 2011 este o cifra de afaceri de 1.700.000 euro, in crestere cu 25% fata de anul 2010. Ne bazam in estimarile facute pe contractele nou semnate si pe planul de extindere catre noi piete, atat in Romania cat si in alte regiuni. “Cristina Man, Director General, Valoris Center.

Despre VALORIS
Valoris Center este o companie cu capital 100% romanesc, care ofera servicii profesionale de call center. Construim si dezvoltam servicii inovatoare, competitive si profesionale de Contact Center (Inbound si Outbound). Experienta dovedita, serviciile de calitate, responsabilitatea si profesionalismul sunt atuurile noastre. Principala preocupare este clientul, iar rezultatele pe care le aducem sunt: optimizarea costurilor, cresterea vanzarilor, marketing de calitate, customer care, customer loyalty etc.

Printre clientii Valoris se numara:
Romtelecom, Unicredit Leasing Corporation IFN SA, Enel, Porsche Finance Group , Kyocera, Arval, Garanti Bank, Hyundai, Raiffeisen Bank, Zepter.

Contact
contact@valoris.ro
www.valoris.ro