Valoris Center intra pe piata de training

Valoris Center, companie care ofera intreaga paleta de servicii asociate activitatii de Contact Center, intra pe piata de training cu programe personalizate care abordeaza principalele teme din domeniul dezvoltarii si mentinerii relatiilor eficiente cu clientii.
“In ultimii ani am facut investitii importante in formarea profesionala a angajatilor. Investitiile s-au materializat in facilitati complete pentru sustinerea programelor de training, formatori certificati si colaborari cu cele mai mari firme de training de pe piata. Programele noastre au fost in permanenta dezvoltate si imbunatatite, astfel incat sa asigure un nivel ridicat al serviciilor si sa fie in acord cu misiunea Valoris, aceea de a oferi excelenta in domeniul relatiilor cu clientii. Actiunea este menita sa sprijine strategia de consolidare si diversificare a serviciilor oferite clientilor nostri.“ Cristina Man, Director General, Valoris Center.

Trainingurile oferite de Valoris: „Comunicare eficienta”, „Vanzarea prin telefon” si „Grija fata de client” sunt construite in primul rand in baza experientei pe care Valoris a acumulat-o in aceste domenii si dupa o indelungata documentare si testare a fundamentelor teoretice.

„Sugestia de a adauga programele de training gamei de servicii oferite a venit din partea unuia din cei mai importanti clienti ai nostri, care a apreciat modul in care desfasuram programele de formare profesionala pentru angajatii Valoris si a dorit sa livram un program similar pentru angajatii sai. Dorinta noastra este sa aducem in piata de training un set nou de programe, care se disting prin accesibilitate, adaptabilitate, claritate si rezultate masurabile dovedite. Experienta de peste cinci ani pe piata de Contact Center ne-a ajutat sa adunam o serie semnificativa de informatii care ajuta la eficientizarea practicilor ce tin de interactiunea cu clientii.” Dragos Iliescu, Training & Development Manager, Valoris Center

Pentru detalii referitoare la cele trei programe de training, va invitam sa accesati website-ul companiei: http://www.valoris.ro/servicii/programe-de-training/.  Aici puteti obtine mai multe informatii si aveti posibilitatea sa interactionati cu specialistii Valoris.

Despre VALORIS
Suntem o companie cu capital 100% romanesc, care ofera servicii profesionale de call center. Construim si dezvoltam servicii de incredere, competitive si profesionale de Contact Center (Inbound si Outbound). Experienta dovedita, serviciile de calitate, responsabilitatea si profesionalismul sunt atuurile noastre. Principala preocupare este clientul, iar rezultatele pe care le aducem sunt: optimizarea costurilor, cresterea vanzarilor, fidelizarea clientilor, o imbunatatire aimaginii pe piata prin promovarea unei atitudini orientata spre client, intr-un cuvant excelenta in relatiile cu clientii. Printre clientii Valoris se numara companii de top din domeniile: financiar-bancar, leasing, auto, retail, IT, telecom, energie s.a.

contact@valoris.ro
Office:+40 21.529.99.29
Fax:   +40 21.255.00.03
www.valoris.ro