Valoris a obtinut standardul international cu cerinte de management al calitatii in centre de contact pentru clienti ISO 15838:2010

La inceputul anului 2011, Valoris Center a obtinut certificarea sistemului sau de management pentru conformitate cu referentialul international SR EN ISO 15838:2010 – ”Centre de contact pentru clienti. Cerinte pentru prestarea serviciului”. Acest standard specifica cerintele pentru Centrele de Contact cu Clientii – suma a celor mai bune practici in domeniu, concepute pentru a raspunde cerintelor clientilor. SR EN ISO 15838:2010 se aplica atat pentru Centrele de Contact Clienti in-house cat si pentru companiile pentru care activitatea de Contact Center reprezinta activitatea de baza. Standardul incurajaza dezvoltarea de servicii de calitate superioara si eficiente, avand ca principale avantaje: cresterea satisfactiei clientului si eliminarea reclamatiilor, diferentiere fata de concurenta prin organizarea si structurarea activitatilor in vederea eficientizarii lor,  pastrarea si dezvoltarea personalului cu performante superioare, dezvoltare continua si orientare catre rezultate.

”Am implementat standardul SR EN ISO 15838:2010 din dorinta de a ne imbunatati permanent calitatea serviciilor pe care le oferim clientilor nostri. Avand puternice implicatii, atat la nivelul companiilor client, a personalului Valoris cat si a consumatorului final, credem ca aceasta preocupare pentru perfectionarea continua va creste considerabil valoarea serviciilor Contact Center-ului nostru si va contribui la succesul in afaceri, atat pentru noi cat – mai ales – pentru clientii nostri, atat pe piata din Romania cat si la nivel international.” Cristina Man, Director General Valoris Center.

“Este o incantare pentru un consultant sa lucreze cu o organizatie in care disciplina contractuala, orientarea catre client si atentia pentru detaliu sunt “starea de normalitate”. Proiectul Valoris a fost pentru noi cel mai antrenant si generator de satisfactie dintre sutele de proiecte desfasurate de Acta Consulting & Audit in ultimii cinci ani. Consider ca buna practica acumulata de Valoris in implementarea unor sisteme de management conforme cu cerintele standardelor internationale sunt o referinta in industria de profil”. Iustin Ivlev, CEO, Acta Consulting & Audit.

Despre Acta Consulting & Audit
Acta Consulting & Audit asigura servicii de consultanta, asistenta si audit pentru proiectarea, documentarea implementarea si mentinerea unor sisteme integrate conforme cu referentialele dorite (standarde ISO, standarde profesionale, standarde de industrie) in colaborare cu cele mai cunoscute si recunoscute (pe plan intern si extern) organisme de certificare.

Despre VALORIS
Valoris Center este o companie cu capital 100% romanesc, care ofera servicii profesionale de call center. Construim si dezvoltam servicii inovatoare, competitive si profesionale de Contact Center (Inbound si Outbound). Experienta dovedita, serviciile de calitate, responsabilitatea si profesionalismul sunt atuurile noastre. Principala preocupare este clientul, iar rezultatele pe care le aducem sunt: optimizarea costurilor, cresterea vanzarilor, marketing de calitate, customer care, customer loyalty etc.

Printre clientii Valoris se numara:
Romtelecom, Unicredit Leasing Corporation IFN SA, Enel, Porsche Finance Group , Kyocera, Arval, Garanti Bank, Hyundai, Raiffeisen Bank, Banca Comerciala Romana, Zepter.

Contact
contact@valoris.ro
www.valoris.ro