Valentina Pelinel pentru FOX Magazine: “Am tratat modelling-ul ca pe o meserie serioasa”

In noul numar al revistei FOX Magazine, top modelul Valentina Pelinel impartele secretele unei siluete de invidiat, ofera sfaturi pentru tinerele aspirante la catwalk-urile internationale, dar si despre reusita unei relatii de dragoste.

“Am tratat modelling-ul ca pe o meserie serioasa. Am facut bani, i-am salvat si i-am investit. Ideea e sa ramai si cu ceva in urma practicarii acestei meserii, nu doar cu amintiri placute de la evenimente si petreceri”, a declarat Valentina Pelinel pentru FOX Magazine.

Cine a vizitat New York-ul acum cativa ani, cu siguranta nu a ratat imaginea
Valentinei Pelinel proiectata pe zgarie-norii din metropola. A reprezentat brand-uri celebre, are un apartament cochet in New York si, mai nou, si-a lansat propriul DVD pentru exercitii de aerobic.

Valentina, ti-ai petrecut majoritatea timpului pe catwalk-urile internationale. De care lucru iti este cel mai dor din acea perioada?
Imi e bine aici unde sunt azi si de obicei nu am regrete, insa simt asa o emotie cand vad colege de breasla in diferite reclame si atunci ma invaluie un pic amintirile…dar atat, zambesc si merg mai departe.

Ce sfaturi &tips-uri le dai tinerelor aspirante la o cariera in modelling?

Pentru fetele care aspira la meseria de model: sa fie puternice, increderea in sine si ambitia sunt ingredientele care conteaza! Eu am tratat modelling-ul ca pe o meserie serioasa. Am facut bani, i-am salvat si i-am investit. Ideea e sa ramai si cu ceva in urma practicarii acestei meserii, nu doar cu amintiri placute de la evenimente si petreceri.”

Interviul integral poate fi citit pe www.foxmagazine.ro/revista

ONE Media Agency
redactie@foxmagazine.ro
www.foxmagazine.ro