Val de raceli cauzate de variatiile de temperatura! Septogal cu Lactoferina, solutia naturala pentru combaterea durerilor in gat

Toamna prelungita ne da dureri de cap! Variatiile de temperatura, atat de la noapte la zi, cat si de la o zi la alta, ne dau peste cap sistemul imunitar, fapt ce ne predispune la raceli, gripa, infectii faringiene si chiar la stari depresive.

„In aceasta perioada a anului este extrem de important sa ne ajutam organismul sa lupte impotriva racelilor, gripei si a asteniei, oferindu-i vitamine care sa ajute la intarirea sistemului imunitar. Vitamina C, impreuna cu uleiurile volatile de pin, menta sau eucalipt, complexul de vitamine B si echinacea fac minuni atunci cand vine vorba de tinerea racelii la distanta”, a explicat dr. Cristina Bogdan, medic naturopat in cadrul Naturopathya Med.

Starile febrile, semn de gripa!

Spre deosebire de raceala, gripa se manifesta mult mai violent. Gripa este o boală infecţioasă, contagioasă, ce se manifesta prin simptome respiratorii şi fenomene toxice generale. Gripa se transmite pe cale aeriana, fie direct prin tuse sau stranut, fie indirect, prin obiecte contaminate – batista, prosop, vesela.

„Gripa se manifesta brusc, cu simptome precum: stari febrile – 39 grade Celsius, frisoane, dureri de cap, stare de slabiciune, dureri musculare, inflamarea amigdalelor, tuse si pierderea poftei de mancare ”, a explicat dr. Bogdan.

Formele comune de gripa se trateaza la domiciliu, cu repaus la pat si antitermice – paracetamol. Nu se ia aspirina deoarece aceasta poate favoriza aparitia sindromului Reye. In cazul unei forme severe de gripa, este indicat sa apelati la medicul de familie si sa va tratati in spital.

Lactoferina, ingredientul cheie in combaterea racelii si gripei

Septogal cu Lactoferina este un produs Aesculap Prod, indicat in aceasta perioada a anului, deoarece are efect antiinflamator, antimicrobian si antiviral. Ingredientele care transforma Septogal cu Lactoferina in principala optiune impotriva racelii si a gripei sunt: lactoferina, mentol, uleiul volatil de eucalipt, uleiul volatil de menta si uleiul volatil de pin, vitamina C, vitaminele B1, B2 si B6.

Lactoferina, ingredientul continut de Septogal, are proprietati imunomodulatoare care ajuta la intarirea imunitatii organismului, prevenind astfel aparitia racelii.

Mentolul si uleilul de menta inlatura durerea si senzatia de usturime la nivel faringian, eucaliptul scade secretia de mucus de la nivelul cailor respiratorii, in timp ce uleiul de pin are efect expectorant.

Septogal trateaza infectiile faringiene

Septogal cu Lactoferina este indicat in tratarea simptomelor racelii si a gripei deoarece este un bun dezinfectant bucofaringian, actioneaza direct la locul inflamatiei, potenteaza actiunea antibioticelor, reducand in acelasi timp efectele adverse ale acestora.

Alte beneficii ale Septogal cu Lactoferina:

-          Adjuvant in tratamentul infectiilor acute bacteriene, virale sau fungice cu localizare bucofaringiana: faringite, laringite, gingivite, stomatite;

-           Reduce inflamatiile si procesele oxidative la nivelul mucoaselor;

-          Indicat  postoperator dupa  amigdalectomie  sau extractii dentare, deoarece este antiseptic  si antiviral si calmeaza rapid durerea in gat.

Septogal cu Lactoferina este indicat sa se administreze sub forma de doua comprimate pe zi. Pretul recomandat de producator este de 17 lei.

Pentru mai multe detalii:

Magda Serban

PR Account Manager Creative Ideas

magda.serban@creativeideas.ro