Vacante Bulgaria

Bulgaria este o tara plina de surprize. Aceasta tara reprezinta o destinatie de vacanta accesibila pentru roamani. Partea de sud a Romaniei, in special, pleaca in Bulgaria de obicei in weekend sau pentru cateva zile.

Turistii adora litoralul bulgaresc dar nici locurile uimitoare precum Veliko Tarnovo. Iarna, turistii impatimiti dupa sporturile de sezon au tot ce le trebuie in statiuni precum Bansko sau Borovets.

Nici Turistii evlaviosi nu ies din discutie. Ei au o multitudine de optiuni si de manastiri interesante si pline de povesti pe care sa le descopere. Bulgaria este o tara care are multe de spus si multe motive pentru a fi vizitata.

Vacante Bulgaria – O idee buna?

Daca o sa cauti pe net “Vacante Bulgaria”, sigur o sa auzi de multe locuri unice, insa o sa vorbesc decat despre o parte din ele.

Probabil ai auzit de celebrul litoral Bulgar aflat in statiunea Nisipurile de Aur. Este cea mai populara satiune din Bulgaria. Denumirea de “Nisipurile de Aur” vine de la finetea si frumusetea nisipului plajelor sale. Se afla la o distanta de aproximativ 15km de Albena si la aproximativ 18 km de Varna. Este o statiune unica, cea mai mare de pe coasta Marii Negre de Nord, cu dealuri bogat impadurite, plaje alb-aurii si mare albastra limpede.

Daca cauti un centru administrativ, cultural, istoric si turistic in Bulgaria poti sa vizitezi Veliko Turnovo. Este situat la 210 m deasupra nivelului marii, de-a lungul dealurilor istorice Sveta Gora, Tsarevets si Trapezistsa. Este un oras cu un trecut glorios ce face Bulgaria sa fie unica. Se afla in jur de 140 de monumente culturale de importanta nationala in regiunea Veliko Tarnovo.

Varna reprezinta un loc foarte important care merita vizitat. Este cel mai mare oras de pe litoralul bulgaresc si al treilea oras din punct de vedere al dimensiunii, din Bulgaria. Varna este “capitala” Bulgariei pe perioada verii pentru ca este o statiune estivala importanta. Varna este un centru universitar, port, oras industrial si turistic. Are o istorie interesanta si in prezent se modernizeaza constant si intr-un ritm foarte rapid.

Vacanta Bulgaria

Al patrulea mare oras din Bulgaria se numeste Burgas. Este situat in partea de sue-est a Bulgariei. Burgas este si centru industrial dezvoltat. Orasul de pe tarmul Marii Negre, Burgas, a cam fost evitat de turistii straini care aleg Bulgaria ca destinatie pentru a petrece vacanta. Una din cauze ar fi faptul ca orasul este prea industrializat. Orasul detine cateva plaje foarte frumoase ce merita vizitate si reprezinta obiective turistice pentru cei ce vor sa vada si alte zone ale litoralului Marii Negre. Centrul orasului este foarte turistic, atragator si poate fi un punct de pornire bun pentru a explora orasele din apropiere de pe tarmul Marii Negre.

Vacante Bulgaria – alege o agentie de turism pentru ca totul sa fie mai usor

Bulgaria este o tara plina de surprize si care are multe de oferit. Insa pentru a avea o experienta unica si de neuitat, cel mai bine ar fi sa apelezi la o agentie de turism.

Daca apelezi la o agentie de turism, o sa poti sa descoperi cele mai importante obiective turistice si cele mai importante informatii despre locurile pe care o sa le vizitezi. Cazarea este la un pret convenabil. Din punct de vedere culinar, cu ajutorul unei agentii de turism vei descoperii mancarurile traditionale din acea zona. O agentie de turism asigura confortul si buna stare a calatoriei.

O astfel de agentie pentru vacanta Bulgaria este Travel Idea. Contacteaza-i si aduna amintiri unice in locurile pe care doresti sa le vizitezi. Vacante Bulgaria, Grecia, Turcia, orice timp de vacante pot sa fie de neuitat cu ajutorul celor de la “Travel Idea”.