Vacanta cu copiii mei : turismul familial bate turismul de cuplu

Apropierea sezonului estival determina parintii sa revina mereu cu aceeasi intrebare : ce facem cu copii ? Vacantele de familie pot deveni pe atat de stresante pe cat sunt de costisitoare : entuziasmul si energia copiilor pot sa dea batai de cap parintilor, care doresc sa petreaca un sejur linistit si relaxant. Analizand situatia din aceasta perspectiva, parintii au doua optiuni: sa-i lase pe cei mici acasa cerand ajutorul bunicilor sau sa apeleze la turoperatorii specializati in pachete de vacanta speciale pentru familii cu copii. Mai mult, avand aceasta noua perspectiva asupra situatiei, raspunsul la intrebare devine subinteles, iar aventura vacantei nu mai este una de cuplu ci se transforma intr-o aventura „de echipa”.

Procesul de standardizare a turismului din ultimii ani, a obligat organizatorii de vacante sa pregateasca solutii cat mai atractive pentru toate categoriile de turisti, in special pentru turismul familial, cu copii. Sustinand aceasta categorie, serviciile DINO CLUB reprezinta un produs turistic adresat copiilor, ce ofera placerea sejurului in familie prin camere familiale spatioase, plaje nisipoase, piscine pentru copii, terenuri de joaca, tobogane, bufeturi adresate copiilor si, cel mai important, tarifele speciale pentru cei mici. “ DINO CLUB se bucura de popularitate in cadrul turistilor de mai multi ani si este prezent in locatii precum Tunisia, Egipt, Turcia, Rhodos si Mallorca. In 2010 oferim o gama mai variata de programe si activitati in hotelurile DINO CLUB, atat pentru cei mai mici (vanatoare de comori, tabara indiana, joc viking, peripetii in curtea regala, zi de magie, carnaval Dino, olimpiada dino sau Dino Disco) cat si pentru copii de varste mai mari (party la mare, discoteca la piscina, Dino Aerobic, jocuri nautice, competitii sportive sau show cu copii). De asemenea, trebuie precizat faptul ca in cadrul DINO CLUBului, programele, recreerea si distractia sunt supravegheate si coordonate de animatori calificati, vorbitori de limba româna.” declara Csaba Garamszegi, managerul Best Reisen Romania.
Mai mult, serviciile DINO CLUB nu se limiteaza doar la pachetele pentru copii (DINO Kids Club) ci poate fi extins pentru turistii de toate varstele care doresc o odihna activa in cadrul conceptului Fit&Fun: programe sport si de joaca, sedinte de formare corporala, programe de divertisment, prin urmare, un sejur fantastic (DINO Holiday).

Managerul Best Reisen adauga „Pe langa toate facilitatile oferite, un aspect foarte relevant este politica de tarife pentru copii. Spre exemplu, in Tunisia, la hotelul DINO CLUB Ruspina, 4 **** all inclusive, un pachet de 8 zile/ 7 nopti costa 432 euro, cu toate taxele incluse, iar pentru primul copil (intre 2 – 14 ani) tariful este doar 279 euro. De asemenea, in Egipt – Hurghada, la DINO CLUB Iberotel Aquamarine 5***** all inclusive, un pachet de vacanta costa 585 euro, din nou, cu toate taxele incluse, iar pentru primul copil, tariful special este de 313 euro sau in Turcia, la DINO CLUB Alba Queen sau Alba Resort, 5***** all inclusive, pretul unui sejur este de 609 euro, toate taxele incluse, iar pentru primul copil, costul este de doar 269 euro. In concluzie, reprezentantul Best Reisen declara „ Pentru toate destinatiile, se aplica reducerea de 15% pentru early booking, pana in 15 martie. Mai mult, pentru aceste destinatii asiguram zboruri directe cu plecare din Bucuresti sau Cluj Napoca”

Best Reisen România face parte din grupul Best Reisen, tour-operator in 6 tari: Tunisia, Cehia si Slovacia, Ungaria, Serbia si România. Best Reisen a organizat vacante pentru mai mult de 21.000 de turisti numai din România in anul 2008,  deschizându-si punctul de lucru aici incepând cu 2005. Ofera la momentul actual pachete turistice printr-o retea de 1420 agentii revanzatoare, raspândite peste tot in tara. Profesionalismul tour-operatorului, calitatea serviciilor si interesul constant pentru satisfactia clientilor recomanda Best Reisen de peste 13 ani pe piata turistica europeana si de 4 ani in industria de turism din tara noastra.

Georgiana Corsau

PR Manager D’Avantage Consult

0040.264.402726
georgiana.corsau@davantage.ro