Va invitam la expozitie!

Redescoperiţi-vă frumuseţea cu STYX Naturcosmetic la
Health and Beauty Expo – BucureÅŸti, noiembrie 2010

Mai mult ca niciodată avem nevoie să ne relaxăm în acest an de … criză! Stresul, oboseala, plictiseala, blazarea vor fi noÅ£iuni pe cale de dispariÅ£ie din viaÅ£a dumneavoastră dacă acceptaÅ£i invitaÅ£ia STYX Naturcosmetic de a lua parte la “Health and Beauty Expo”.

“Health and Beauty Expo” se va desfăşura la Sala Palatului în perioada 18 – 21 Noiembrie 2010, 4 zile în care publicul va avea ocazia să vadă, să testeze ÅŸi să cumpere ultimele produse din domeniul sănătăţii ÅŸi al frumuseÅ£ii, să participe la conferinÅ£e ÅŸi să se bucure de manifestările artistice.

Evenimentul va cuprinde partea de expoziţie, workshop-uri şi conferinţe pe teme de sănătate şi frumuseţe, demonstraţii ale profesioniştilor din domeniu, prezentări de modă, lansări de produse precum şi manifestări artistice. Toate acestea într-un cadru relaxat şi profesional. Vizitatorii expoziţiei vor afla, printre altele, despre cele mai noi trenduri în materie de produse de înfrumuseţare, cosmetică, îngrijirea părului, igienă personală, medicină alopată, medicină tradiţională, medicină alternativă, terapii naturiste, nutriţie, gimnastică şi nu numai.

Vă invităm, aşadar, pe 18, 19, 20 şi 21 noiembrie în universul frumuseţii, sănătăţii şi al stării de bine creat de produsele austriece STYX pentru a vă prezenta comorile naturii strânse în gamele de cosmetice cu lapte de iapă, lapte de capră, ulei de trandafir, esenţă de arbore de ceai, verbină şi multe altele.

www.styx.ro

www.shop.styx.ro