Va doriti un par drept si matasos? Uitati de placa de par si incercati noul tratament de intindere a parului la Chic Salon! CHI Enviro Smoothing Treatment: Sistem complex de intindere de lunga durata a parului

Va doriti un par drept si matasos tot timpul anului, chiar si atunci cand iesiti din piscina? Ati devenit dependenta de placa de par, dar cu toate acestea efectul nu este cel dorit?

Specialistii Chic Salon va propun noul tratament profesional de intindere a parului de la CHI, formulat cu matase naturala, perle si proteine de casmir, care transforma firul de par cret, rebel, ondulat intr-unul drept, neted si plin de stralucire chiar si in conditii de umezeala.

Fata de alte servicii de intindere chimica a parului, CHI Enviro garanteaza rezultate sigure, elimina incretirea si electrizarea parului, lasand parul usor de aranjat, fin, neted si mai stralucitor.

Transforma permanent parul ondulat, cret sau rebel, intr-unul perfect neted si matasos. Efectul de intindere este de lunga durata, insa dupa 4 luni este indicata o intretinere. Este un tratament pe baza de keratina in urma caruia parul va fi mai neted, lipsit de porozitate, iar dupa 6 luni isi va recapata treptat forma naturala.

De asemenea, specialistii Chic Salon recomanda folosirea unor produse speciale acasa, pentru a mentine efectul obtinut la salon un timp indelungat.

Incercati acum acest tratament la Chic Salon (www.chicsalon.ro) si bucurati-va de un par drept, neted si matasos in fiecare zi!

 

Centre Chic Salon:

Chic Salon 1

Adresa: Str. Duzilor nr. 22, et. 1, sector 2, Bucuresti  (zona Foisorul de Foc)

Telefon mobil: 0728.338.055

E-mail: office@chicsalon.ro

 

Chic Salon 2

Adresa: Str. Pictor Gheorghe Tattarescu, nr 6, Bl P2, Sc C, Ap44, Sector 3, Bucuresti (zona Titan)

Telefon: 0728.41.23.54 / 0784.00.88.99

E-mail: office2@chicsalon.ro

Site: http://www.chicsalon.ro/