Utilitatea tractoarelor viticole

Viticultura este sectorul care se ocupa cu cultura si recoltarea vitei-de-vie pentru a produce vinul. Vinul este apreciat de milioane de oameni din intreaga lume, Franta fiind una din tariile lider in materie de productie a vinului, avand o calitate superioara.

Echipamentele viticole

Pentru a face fata unei productii dezvoltate de vin , este nevoie de materiale speciale pentru vita-de-vie. Exista echipamente agricole special concepute sa ajute recoltarea strugurilor in mod efficient cum este tractorul viticol.

Marii producatori de tractoare viticole

Exista anumite branduri bine cunoscute in lume care produc game largi de echipamente vitivole.
Pe langa vin, viticultura realizeaza pentru realizarea mai multor produse cum este sucul de struguri si fructe. Astfel ca, viticultura este un sector larg care a captat atentia marilor producatori echipamente agricole.

John Deere este lider pe piata utilajelor atata agricole cat si a constructiilor in producerea unor game importante de tractoare agricole si viticole, aproximativ 6.000 pana la 8.000 de masini în Statele Unite si 42.000 in intreaga lume.

New Holland este un mare producator de echipamente agricole care, la fel ca si John Deere, s-a axat pe echipamentele viticole cum este si tractorul viticol New Holland.

Un alt producator bine cunoscut in producerea echipamentelor viticole este Kubota care a fost primul constructor de masini agricole. Tractorul viticol Kubota este unul din cele mai bune game.