Universitatile au la dispozitie o solutie moderna de calcul al salariilor

Componenta de Management al Salarizarii Personalului de la SIVECO Romania respecta legislatia aplicabila fiecarei categorii de personal.

Drepturile salariale, istoricul retributiilor si al beneficiilor materiale, situatia la zi a concediilor de odihna ale personalului didactic, ale celui auxiliar si TESA pot fi calculate rapid, corect si usor datorita Componentei de Management al Salarizarii Personalului din Universitati, din cadrul pachetului informatic integrat SIVECO Applications 2011. 

Componenta Managementul Salarizarii Personalului din Universitati este un produs performant, care ofera posibilitatea intocmirii unor rapoarte laborioase, cum ar fi: centralizatorul de salarii (care contine toate elementele de identificare, numar de salariati platiti, componentele salariilor brute pe catedre, facultati, servicii, birouri, compartimente), statele de plata complete, statul de plata pentru doctoranzi, lista concediilor medicale, borderoul de plati la diferite banci, centralizatorul pe categorii de plata (cadre didactice, rectorat, TESA), borderourile de retineri, listele de concedii de odihna pe anumite perioade de timp, toate declaratiile catre stat (CAS, somaj, CASS), declaratia statistica, centralizatorul de cheltuieli cu salariile pe facultati, in functie de norma, cumul si plata cu ora, venituri din proiecte de cercetare. 

Solutia informatica este configurata in asa maniera incat calculul salariilor si al altor forme de retributie tin seama de sursele de venit din care este renumerat salariatul, precum si de legislatia aplicabila fiecarei categorii de personal. 

Componenta Managementul Salarizarii Personalului din Universitati se preteaza a fi integrata cu alte aplicatii software existente la beneficiar, cum ar fi Managementul Resurselor Umane, Managementul Financiar-Contabil, Managementul Mentenanþei, Managementul Stocurilor, Managementul Mijloacelor Fixe si al Obiectelor de Inventar. 

“Investitia in software specializat ocupa un loc important in strategia de dezvoltare a invatamantului superior romanesc. Avand la baza un studiu solid al mediului universitar si al legislatiei privind salarizarea cadrelor didactice, Componenta Managementul Salarizarii Personalului din Universitati din pachetul integrat SIVECO Applications 2011 reuneste, intr-un produs flexibil, experienta si inovatia specialistilor SIVECO Romania. Componenta de salarizare ce abordeaza aria specifica a mediului universitar devine, astfel, un instrument recomandabil tuturor institutiilor de invatamant superior preocupate de atingerea performantei”, a declarat Gabriela Ichim, Project Manager, in cadrul SIVECO Romania. 

Despre SIVECO Romania  

Infiintata la inceputul anului 1992, SIVECO Romania SA este liderul caselor de software din Romania, asigurand o mare parte din proiectele informatice de anvergura din Romania, precum si un volum important al exporturilor de produse software in tari din Europa Centrala si de Est, din Uniunea Europeana, spatiul Comunitatii Statelor Independente, in Orientul Mijlociu si Apropiat, in nordul Africii. 

Intre actionarii SIVECO Romania se numara Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V. Adresandu-se cu precadere organizatiilor mari si mijlocii, compania ofera solutii eficiente EAS, Document Management, Business Inteligence, eLearning, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms si eBusiness, atat pentru piata locala, cat si pentru cea internationala. De asemenea, compania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare. 

In prezent, solutiile SIVECO Romania sunt utilizate de peste 1300 de beneficiari din tari de pe 4 continente, atat institutii publice importante, cat si companii private de referinta. 

SIVECO Romania SA este certificata ISO 9001:2008 de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, cotata printre primele 5 in lume din punct de vedere al prestigiului auditului pe care il efectueaza, si dezvolta parteneriate solide cu cele mai mari companii de software si hardware din lume (Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc).

Compania SIVECO Romania este membra a mai multor asociatii profesionale si de afaceri din Romania (AmCham, CCIFER, ARIES, ATIC, ANIAP) si internationale (Asociatia Europeana pentru Tehnologia Informatiei – EITA si Information Society Technologies Advisory Group – ISTAG) si a aderat la importante initiative globale, precum UNPD Global Compact, WEF Transparency si PACI (Partnership Against Corruption Intiative). 

De-a lungul celor 18 ani de existenta, compania a dobandit o solida reputatie internationala. Astfel, SIVECO Romania este prima companie din Romania care a primit Premiul I la World Summit for the Information Society, obtinand un numar record de nominalizari la concursul ICT Prizes, organizat anual de catre Consiliul European pentru Stiinte Aplicate, Tehnologie si Inginerie (Euro-CASE). Proiectele sale in domeniul educational au primit aprecierea de “Best Practice” din partea Comisiei Europene si “Honourable Mention” la eEurope Awards for eGovernment, fiind totodata considerate de catre Asociatia Internationala de Project Management (IPMA) intre cele mai importante realizari mondiale in domeniul managementului de proiecte. Contributia SIVECO Romania la implementarea proiectului de informatizare a educatiei din Romania a fost premiata cu European IT Excellence Award 2008, la categoria Independent Software Vendors – Vertical Market. 

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro si www.advancedElearning.com.