Universitatea Titu Maiorescu isi asteapta studentii intr-un sediu modern

Din luna septembrie Facultatea de Stiinte Economice din cadrul Universitatii Titu Maiorescu se muta intr-un sediu modern din Calea Vacaresti, Timpuri Noi.

Noul sediu al Universitatii Titu Maiorescu a fost creat pentru a oferi un centru modern care sa permita o cat mai buna dezvoltare a aptitudinilor in domeniul de specialitate. Studentii vor beneficia de sali de curs si seminar, laboratoare, restaurant, cafe-librarie si acces wireless la internet.

Incepand cu acest an universitar, 2010-2011, Facultatea de Stiinte Economice organizeaza studii post-universitare de specializare care se desfasoara pe o durata de doua semestre, cum ar fi: managementul economico-financiar al organizatiei; performanta si management in sistemul bancar; managementul afacerilor prin proiecte.

Pana pe 24 septembrie absolventii de liceu pot opta pentru una dintre specializarile oferite de Facultatea de Stiinte Economice, respectiv: Finante, Banci; Contabilitate si Informatica de Gestiune si Administrarea Afacerilor.

Despre Facultatea de Stiinte Economice din cadrul Universitatii Titu Maiorescu
Facultatea de Stiinte Economice este printre primele facultati acreditate cu acest profil din invatamantul particular romanesc. Adresa noului sediu este Calea Vacaresti, nr. 189, sector 4 – Corp M. Pentru detalii puteti accesa http://www.utm.ro/index.php?module=fcontent&id=5 sau telefona la 021/324.83.26, 0729/80.61.54 si 0729/84.03.55