Univers Travel lanseaza Bilete-avion.org.ro

Agentia de turism Univers Travel, detinatoarea site-ului www.vreaubileteavion.ro, lanseaza un nou site pentru segmentul low cost (www.bilete-avion.org.ro). Acum puteti zbura cu diferite companii aeriene low cost la tarife incredibil de mici. Prin intermediul site-ului Bilete-avion.org.ro puteti rezerva bilete de avion low cost catre Austria, Belgia, Germania, Franta, Italia, Anglia, Portugalia, Spania cu cele mai cunoscute companii low cost Wizz Air, Blue Air, Germanwings etc.
Biletele de avion sunt disponibile cu plecare din Bucuresti (Baneasa), Timisoara, Cluj Napoca, Bacau, Suceava. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa accesati noul site www.bilete-avion.org.ro. De asemenea puteti realiza rezervari pentru curse interne la cele mai mici preturi.
Pentru destinatiile ce nu sunt operate de catre companiile low cost, aveti la dispozitie in continuare site-ul www.vreaubileteavion.ro. Acesta va ofera posibilitatea de a rezerva bilete de avion pentru curse regulate cu cele mai cunoscute companii de linie: Tarom, Lufthansa, Iberia, KLM etc.
Univers Travel ofera o gama variata de servicii turistice destinate persoanelor ce doresc sa calatoreasca dar si firmelor, avand experienta in domeniul rezervarilor hoteliere, a transportului aerian sau terestru.
Mesajul nostru catre clientii nostril este “Calatoriti prin Univers!” cu Univers Travel.