UNIOR TEPID – PROFESIONALISM SI PERFORMANTA/ CASTIGATOR AL CLASEI UCI ELITE LA PLAYBIKE-ON THE ROCKS

Campion in realizarea sculelor de mana de inalta performanta, inclusiv scule pentru biciclete si moto, UNIOR este si campion la downhill: locul I obtinut de reprezentantul echipei UNIOR TOOLS TEAM la clasa UCI Elite, Harry Heath (cu o diferenta de 11 secunde fata de locul al-II-lea) in competitia defasurata intre 9 -11 septembrie 2011 la Bunloc, judetul – singura de acest fel din Europa de Est. Competitia PlayBike-On The Rocks este incadrata in programul Uniunii Cicliste Internationale la clasa 1 europeana (C1), existand doar 11 astfel de concursuri. Tanarul de 19 ani, component al Unior Tools Team, este unul dintre cei mai performanti ciclisti din Marea Britanie. Harry Heat s-a facut remarcat la Campionatul Mondial de Ciclism pentru Juniori desfasurat la Canberra in anul 2009 unde a obtinut locul 6.

Odata cu participarea efectiva la aceasta competitie, UNIOR TEPID face un prim pas in dezvoltarea unor astfel de evenimente. UNIOR TEPID a sustinut organizarea competitiei de la Bunloc si a oferit premii castigatorilor constand in accesorii pentru bicicleta marca UNIOR: cheie pentru pedale, bidon pentru apa, port sa, chei multifunctionale, tricouri pentru cicilsti.

Pentru anul viitor, UNIOR TEPID intentioneaza sa dezvolte astfel de evenimente, in care sa implice intrega echipa UNIOR TOOLS TEAM cu demonstratii sportive, care sa fie dublate si de demonstratii pentru utilizarea sculelor de mana pentru biciclete.

Prezent de 11 ani pe piata din Romania, UNIOR TEPID, membru al Centrului National de Scule, ofera cea mai bogata gama de scule de mana aflate pe stoc si livrare imediata. Comunicarea, contactul permanent cu clientul si consilierea lui sunt principii fundamentale de la care UNIOR TEPID nu se abate, mentinandu-si statutul de lider pe piata sculelor de mana din Romania.