Unior Tepid a sarbatorit prima editie a Zilei Centrului National de Scule

www.sculeserioase.roUnior Tepid a lansat sambata 17 decembrie 2011 prima editie a Zilei Centrului National de Scule, sarbatoare care, incepand din acest an, va fi un eveniment de promovare a utilizarii sculelor de mana de calitate si are ca scop sa aduca mai aproape de utilizatorul final informatiile necesare in alegerea corecta a sculelor de mana.

Anul acesta, la prima editie, intreaga manifestare s-a desfasurat la sediul Unior Tepid din Parcul Industrial Prejmer, judetul Brasov, urmand ca în anii viitori sa se desfasoare in intreaga retea a Centrului National de Scule. In prima parte a zilei, cei care au dorit sa afle mai multe despre utilizarea si performantele sculelor de mana, le-au incercat sub indrumarea specialistilor de la Unior Tepid, iar in a doua parte a zilei s-a testat indemanarea participantilor prin organizarea de jocuri si concursuri.

Ziua Centrului National de Scule este o zi inchinata tuturor celor care promoveaza utilizarea unor scule de calitate, tuturor celor care ofera solutii profesionale in utilizarea sculelor de mana, partenerilor, dar si utilizatorilor finali. Prin aceasta sarbatoare Unior Tepid doreste sa le multumeasca partenerilor sai impreuna cu care, an de an, au atins si au depasit obiectivele propuse. Cifra de afaceri a crescut constant in ultimii ani, atingand indicatorii financiari la nivelul propus chiar si intr-un mediu de afaceri intr-o continua schimbare.

Un motiv de sarbatoare a fost si alegerea companiei americane SNAP-ON de a oferi exclusivitate UNIOR TEPID pe piata din Romania pentru produselor sale. Aceasta alegere s-a facut dupa indelungi tatonari ale pietei si analize asupra mai multor firme din domeniu. SNAP-ON ofera o gama de scule de mana, scule electrice si pneumatice, solutii complete de depozitare si solutii de diagnosticare auto. SNAP-ON este numarul 1 pe plan mondial si singurul furnizor agreat de depanari specifice, aerospatiale, NASA si tehnica militara de varf.

Si, pentru ca ne pregatim sa spunem ramas bun anului 2011, Unior Tepid le doreste tuturor partenerilor, colaboratorilor sai si tuturor celor care au ales sculele de mana de calitate Sarbatori cu bucurii alaturi de cei dragi si urarea de a atinge impreuna noi perspective in anul care urmeaza.

UNIOR TEPID, membru fondator al Centrului National de Scule, prezent pe piata din Romania de peste 11 ani detine in portofoliu 35 de programe, dintre care 75% sunt distribuite in exclusivitate, cu adresabilitate catre absolut toate domeniile (industrie, constructii, auto, agricultura, HORECA, uz casnic).

Centrul National de Scule este un concept care reuneste reteaua de distribuitori de scule de mana profesionale cu cea mai importanta cota de piata, in special pe segmentul industrial. Centrul National de Scule inseamna acoperire la nivel de tara, calitate industriala, sortiment complet, livrare in ziua primirii comenzii, solutii tehnice in timp real.

2011 Grandz Comunicare