Unde-s doi iepurasi, puterea creste!

White Rabbit Acest proverb din batrini se potriveste ca o manusa cadourilor experiente oferite de White Rabbit. De ce sa nu va uniti fortele si sa oferiti persoanei indragite un singur cadou exceptional , decat zece cadouri pe care se va pune praful?

Un curs de yachting, un costum la comanda realizat de Alexandru Ciucu sau un curs de pilotaj cu Titi Aur sunt doar cateva cadouri experiente pe care le puteti darui sarbatoritului , din partea intregului grup de prieteni,

Fiti unici, ramaneti in memoria persoanei indragite pentru totdeauna ! Make it Amazing! Fiti Amazing!

White Rabbit este unicul magazine online dedicat in exclusivitate cadourilor servicii, de unde puteti cumpara experiente pe care sa le oferiti cadou celor dragi. Cadourile noastre te pun in miscare, te imbogatesc sufleteste, te inspira.

Vremurile se schimba si cei apropiati (familie,prieteni,colegi) vor mai mult decat jucarii de plus, parfumuri sau camasi. Vor sa traiasca intens, vor experiente inedite. Iar voi puteti sa le oferiti aceste cadouri, accesand oferta noastra pe www.whiterabbit.ro

Banner 7 seri

Un zbor cu un avion de epoca, o cina romantica Acasa la Dracula sau un abonament la spa sunt doar cateva variante.

Si mai exista un avantaj. Alaturi de cadourile speciale pe care le veti oferi, voi insiva veti deveni unici, de neuitat!