Un voucher gratuit pentru cursantul Boem Club cu numarul 1.000!

Boem Club a ajuns la impresionantul numar de 1.000 de cursanti care i-au trecut pragul in cei 3 ani de cand si-a deschis portile. Fericitul cursant cu numarul 1.000 va primi cadou din partea Boem Club un voucher cu 4 lectii de muzica, la un instrument la alegere, la unul dintre cele doua sedii Boem Club.

 Lectiile de muzica Boem Club sunt individuale si personalizate in functie de nivelul muzical al fiecaruia si dureaza 50 de minute/lectie. Cursantul cu numarul 1.000 poate opta pentru lectii de pian, chitara, violoncel, vioara, canto sau educatie muzicala.

Pe langa cele 4 lectii de muzica castigate, castigatorul va putea participa la 4 workshop-uri gratuite de teoria si istoria muzicii, care se desfasoara in fiecare saptamana, pe grupe, in functie de varsta si nivelul cunostintelor: incepator, intermediar si avansat. Lectiile de teoria si istoria muzicii ii sunt utile oricarui cursant care studiaza un instrument pentru completarea cunostintelor muzicale si pentru obtinerea unui progres vizibil.

Prin acest gest Boem Club doreste sa-si recompenseze cursantii pentru fidelitatea, devotamentul si seriozitatea de care au dat dovada de-a lungul timpului in cadrul acestei scoli de muzica.

Anul acesta Boem Club va continua sa-si premieze cursantii fideli si norocosi. Cu prilejul cursantilor cu numarul 1.500 si 2.000 vor fi acordate alte vouchere cu lectii gratuite de muzica.

“Suntem extrem de fericiti pentru ca am ajuns la acest numar considerabil de cursanti si speram ca numarul lor va creste in continuare, pentru ca noi depunem acelasi efort si aceeasi pasiune ca la inceput in a le oferi persoanelor care vin la noi increderea, sprijinul si calitatea de care au nevoie pentru a intra in lumea muzicii”, a declarat Claudia Atanasoae, General Manager, Boem Club.

Infiintat in 2009, Boem Club este prima scoala particulara de muzica din Bucuresti care se adreseaza tuturor iubitorilor de muzica, indiferent de varsta sau de nivelul de pregatire muzicala. Boem Club beneficiaza de doua sedii in Bucuresti, in doua zone mari ale orasului: sediul din Str. Negoiu nr. 11 (zona Piata Alba-Iulia – Blvd. Decebal) si sediul din str. Serg. Nutu Ion nr. 25 B (zona Razoare – Drumul Taberei, vis-a-vis de Sphera Building Center).

Pentru mai multe informatii sau inscriere la lectiile de muzica Boem Club, accesati www.boemclub.ro.