Un tavan extensibil, solutia ideala pentru casa ta

Tavanele extesibile false, multiple avantaje

Gasesti o gama variata de tavane extensibile, pretabile pentru diverse concepte de design interior al casei tale, accesand site-ul www.vipcasa.ro  si ai posibilitate a de a alege tavane extensibile lucioase sau chiar tip oglinda, imprimate, cu design inedit cer instelat, in diverse forme 3D , mate sau satinate.

Tavanele extensibile false solutia ideala

Acest tip de tavane VIP Casa false pot fi montate in spatii cu diverse destinatii intrucat acestea sunt stabile la schimbarile de temperatura , nu imprima mirosurile si nu formeaza condens.

Deasemenea, tavanele extensibile false sunt ideale pentru a se realiza diferite forme de design ambiental pe baza carcaselor pe care le pregatim anterior si acestea pot avea forme concave, convexe sau chiar pot imita valurile.

Ideal pentru spatiul tau este acet tip de tavan fals si datorita faptului ca tavanul extensibil nu se va fisura sau denivela in timp si nu se cojeste fiind eliminata etapa de intretinere a  acestuia.Trebuie doar curatat cu o laveta umeda si solutie pentru sters geamuri si aceasta odata la cativa ani, in functie de traficul din incaperea respectiva in care a fost montat tavanul.

Un alt mare avantaj in cazul montarii unui tavan extensibil fals este acela ca va protejeaza spatiul impotriva inundatiilor intrucat oricand in instalatia sanitara pot apare fisuri si atunci apa se poate infiltra in orice incapere insa acest tip de tavan retine toata cantitatea de apa rezistand ca o cantitate de pana la 100 l pe mp si nu va afecteaza mobilierul, aparatura electrica si electrocasnica, parchetul sau gresia.Ulterior, se poate declipsa si evacua in totalitate si mentinandu-se curatenia, toata apa acumulata sub acesta.

Timpul de montaj al acestui tip de tavan este redus, acesta se executa rapid chiar si intr-un  interior finisat, fara  sa fie necesar ca mobila sau alte obiecte sa fie mutate si doar indepartate pentru a se putea permite accesul si aceasta se face cu usurinta si fara deranj prea mare si fara a se produce mizerie.

Un avantaj important il constituie si pretul.Costul unui tavan extensibil fals este mai mic decat al unui tavan din rigips daca se respecta tehnologia de montaj si se fac masuratorile corect.

Tavane extensibile, design inedit si investitie inteleapta

Ai posibilitatea de a alege dintr-o paleta vasta de texturi si culori ale tavanelor extensibile false si acestea, pe toata durata de viata, aproximativ 35 de ani nu isi vor schimba culorile si nu se vor decolora, motive temeinice pentru a investi intr-un tavan fals.

Montam tavane in peste 150 de culori astfel incat sa poti alege din multitudinea de variante ceea ce se potriveste stilului tau, mobilei , peretilor sau pardoselii din spatiul tau.

Totodata, iti putem intimiza spatiul prin aplicarea de imagini foto pe tavanul extensibil fals, la costuri moderate. Acestea se obtin prin printare iar tu poti alege orice imagine din portofoliul nostru  sau de pe site-uri care comercializeaza fotografii profesionale.

Tot ceea ce ti-am expus, nu se poate obtine daca optezi pentru un tavan din rigips sau se poate realiza cu costuri mult mai mari si discomfortul dezordinii in spatiul tau.

Vino la noi pentru o investitie inteleapta in confortul tau!