Un site la puterea râsului: Hazmedia.ro

hazmedia.roS-a lansat un nou site de infotainment, un site care vrea să arate faţa veselă a ştirilor, într-un mod neconvenţional, destins şi subiectiv.

www.hazmedia.ro a fost iniţiat să destindă, să amuze, dar şi să informeze, trimiţându-şi cititorii şi înspre informaţia iniţială, preluată din media.
Hazmedia.ro îşi propune să deschidă cititorilor partea amuzantă a unei ştiri, situaţii sau articol apărut în media, permiţând totodată comentarii subiective privitoare la acestea.

Apărut în luna iunie 2009, având ca target persoanele aflate între 15 şi 115 ani, scopul acestui site este să atragă atenţia de la treburile cotidiene, printr-un flux de ştiri pamflete, care s releve părerile personale ale cititorilor, dar şi sursele de informaţii, care ghidează spre sursa ştirilor iniţiale.

Deoarece este încă la început, hazmedia.ro se află într-o continuă îmbunătăţire de conţinut şi interfaţă, mizând pe interactionarea dintre administratori şi citititorii site-ului.

Dan Tircu, iniÅ£iatorul hazmedia.ro: “Zilnic suntem asaltaÅ£i de stresul mediatic, motiv pentru care am decis înfiinÅ£area acestui site, cu scopul de a ironiza diversele situaÅ£ii sociale, politice sau economice, care deja agasează populaÅ£ia activă…”

De luni până duminică, 24/24, 7/7, Hazmedia.ro întâmpină cititorii cu cele mai noi ştiri din toate domeniile, comentarii, informaţii, o atmosferă destinsă, totul la puterea râsului.

Mădălina Bonea
PR hazmedia.ro
0722.209.791
contact@hazmedia.ro
www.hazmedia.ro