Un real succes!

Asociaţia Culturală Momentum este mândră că a luat parte la o altă experienţă frumoasă – ONGFest – Târgul Economiei Sociale.

“Ne bucurăm că în urma acestei experienţe din toate cele 3 oraşe, Bucureşti, Sibiu şi Constanţa, am reuşit să legăm relaţii noi de colaborare, că am adus lumea mai aproape de proiectele noastre culturale şi educaţionale pe care le derulăm şi că am încantat în acelaşi timp publicul cu formaţia noastră Kozmic Band, dovedindu-se un real succes. Vă aşteptăm pe site-ul oficial al organizaţiei noastre, www.asociatiamomentum.ro, pentru mai multe informaţii despre proiectele viitoare sau în derulare , dar şi pe site-ul oficial al formaţiei, www.kozmicband.com !” a declarat preşedintele asociaţiei, Vlad Mateescu.

###

           Asociația Culturală Momentum s-a născut în anul 2008 din dorința unui grup de studenți de la Universitatea Națională de Muzică din București de a-și demonstra aptitudinile artistice, în manieră personală, alături de care să atragă tineri asemenea lor, din toate ramurile celor șapte arte și din subcategoriile acestora. Printre obiectivele asociației se numără promovarea tinerelor talente prin: organizarea periodică de concerte, formarea unei orchestre, parteneriate cu instituții culturale și vocaționale de învățământ, redactarea revistei online a asociației.

###

           Pentru mai multe detalii puteți folosi următoarele contacte:

 

Vlad  Mateescu – președinte

0742982882

vlad.mateescu@asociatiamomentum.ro

Andra  Frățilă – secretar general

0743323509

secretariatmomentum@yahoo.com

andra.fratila@asociatiamomentum.ro