Un Proiector de Business de Exceptie! SAV Integrated Systems prezinta: Christie Roadie HD+35K!

Acum cu functia „Portret” incorporata!
Exista un singur proiector business cu cea mai ridicata luminozitate a imaginii si cu cea mai inalta rezolutie, Christie® Roadie HD+35K.
Nu exista comparatie pentru rezolutia sa de 2K, luminozitate sau performanta. Producand 32,500 ANSI lumeni cu ajutorul rezolutiei native HD 2048 x 1080 si procesarii de imagini de 10 biti, imaginile sunt pur si simplu uimitoare prin marimea lor, stralucirea si nu in ultimul rand calitatea lor.
Christie Roadie HD+35K este bijuteria coroanei pentru linia de produse Christie 3 chip-uri DLP®. Avand functia „Portret” incorporata, este ideala pentru cladiri si display-uri arhitecturale cat si pentru redarea aplicatiilor cartografice.
Christie Roadie HD+35K este bogat in caracteristici si ofera multe beneficii aditionale:
• 3-chip DLP® HD+ (2048 x 1080) ofera o calitate a imaginii HD+ superioara, impreuna cu o redare excelenta a culorii;
• 32,500 ANSI lumeni – cel mai ridicat nivel de luminozitate oferit intr-un produs HD;
• Imagini vizibile in locatii in care au loc evenimente mari;
• Lampa cu Xenon de inalta performanta;
• Lentile monitorizate;
• Lampile ce pot fi schimbate de utilizator se pot alinia automat, la o simpla apasare de buton;
• Si acum cu functia „Portret” incorporata! (este necesara interschimbarea cadrelor). In plus, Christie ofera un kit pentru upgrade ce permite adaugarea functiei „Portret” proiectoarelor deja existente Christie Roadie HD+35K.

Pentru detalii despre Christie Roadie HD+35K, proiectorul non-cinema cu cea mai mare stralucire din lume, va rugam dati click aici. Pentru informatii referitoare la toate produsele noastre va rugam sa ne vizitati website-ul.

SAV Integrated Systems este o companie infiintata din dorinta unui inginer electronist si a unui economist de a oferi solutii inovatoare in domeniul audio-vizualului, design-ului, distributiei, instalarii si mentinerii sistemelor de siguranta. SAV Integrated Systems este o firma cu capital integral romanesc, infiintata in anul 2007, in Bucuresti. In Mai 2008, un alt inginer electronist s-a alaturat echipei, iar in momentul de fata aceasta numara 36 de specialisti si are, prin parteneri acreditati, acoperire la nivel national: Timisoara, Cluj-Napoca, Baia Mare, Bacau, Iasi, Suceava, Ramnicu Valcea, Constanta si Braila. Cresterea numarului de membri ai echipei a determinat si schimbarea sediului, la finalul anului 2008, iar noul sediu al companiei a fost stabilit in Conect Business Park Bucuresti.
In termeni specifici compania furnizeaza servicii de proiectare, livrare, instalare, service si mentenanta pentru : Sisteme de detectie si alarmare la incendiu, Sisteme de detectie si alarmare la efractie, Sisteme de control acces, Sisteme protectie perimetrala, Sisteme de supraveghere video(IP/analogic), Integrare sisteme de securitate (inclusiv platforme software), Sisteme de protectie activa marfa (EAS), Sisteme integrate audio-video, Sisteme integrate voce-date.
Atestarea de catre autoritatile competente a standardelor de desfasurare ale activitatii companiei rezida in certificarile obtinute: Emise de ISO (International Organization for Standardization) pentru intreaga activitate desfasurata de catre companie – ISO 9001/14001/27001 si OHSAS 18001, Emise de IGSU (Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta) – Pentru partea de securitate – Certificat de atestare pentru proiectarea sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu;- Certificat de atestare pentru instalare a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu; Certificare de atestare pentru efectuare lucrarile de proiectare a sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor; Emise de IGP-SPOP (Inspectoratul General al Politiei – SPOP) – Licenta pentru efectuarea de activitati de instalare sisteme de alarmare impotriva efractiei, intretinere sisteme de alarmare impotriva efractiei, proiectare sisteme de alarmare impotriva efractiei.
Printre clientii companiei se numara, Willbrook, Elmec Romania, Intersport, Vodafone, Lukoil Romania, Adevarul Holding, Badea Clifford Chance, BAT Romania, Vincon Vrancea, Samson, Pfizer, raiffeisen Bank, Rosegur Roche.
Informaţii suplimentare pot fi gasite: http://www.sav-integrated.ro
Pentru mai multe detalii:
Andra Dumitriu
dandra@sav-integrated.ro

SAV Integrated Systems SRL
http://www.sav-integrated.ro
WE SPEAK TECHNOLOGY
RO – Bucharest, Dimitrie Pompei
Street No 10A CONECT 1 Building ,
3rd floor, PO 020337, District 2
phone: 004 021 3167 007
004 021 3167 009
fax: 004 021 3167 122