Un nou site de comunicate de presa

Newsrelease.ro
Newsrelease.ro

NewsRelease.ro este un nou site romanesc dedicat distributiei si gazduirii comunicatelor de presa. Platforma NewsRelease.ro isi propune sa realizeze distributia comunicatelor de presa prin canale specifice epocii WWW.

NewsRelease.ro este este un instrument unic in Romania pentru publicarea, distribuirea si valorificarea comunicatelor de presa in mediul virtual.

La baza serviciilor oferite de Newsrelease.ro se afla ideea ca Internetul, un mediu dinamic, aproape organic, poate constitui pentru o companie principalul mijloc prin care aceasta isi poate construi o imagine, un nume si isi poate asigura sursa constanta de clienti.

NewsRelease.ro isi propune sa utilizeze ca mijloace de propagare a continutului pus la dispozitie de utilizatorii sai cele mai noi, mai bizare si mai “nepotrivite” arme din arsenalul WWW: feeduri, instant messaging, retele de socializare etc.

Dorim sa fim originali, operativi, si ca toata lumea (noi si utilizatorii) sa castige cat mai mult, cu un efort cat mai mic. Ne dorim ca intr-un timp relativ scurt sa devenim cunoscuti si apelati de fiecare data cand e vorba de promovarea prin comunicate de presa on-line.

Toate serviciile Newsrelease.ro sunt gratuite. Pe parcursul a cateva luni de la lansare, utilizatorii trebuie sa se astepte la o considerabila imbogatire a facilitatilor si la imbunatatirea treptata a calitatii serviciilor.

Suntem constienti ca Internetul va deveni, in curand, pentru multi dintre dumneavoastra, principalul mediu in care va veti desfasura afacerile, incepand de la campaniile publicitare si terminand cu vanzarea efectiva de produse si servicii. Acesta este motivul pentru care Newsrelease.ro va va oferi, intotdeauna, suportul necesar pentru promovarea prin intermediul comunicatelor de presa in mediul on-line.

Va asteptam.