Un nou reper in clasa SUV premium – Noul Touareg, acum si la Scorpion

• Descoperiţi noile standarde pe care noul Touareg le stabileşte in segmentul sau.
• Combinand capacitatea de off-road fara compromis cu inteligenţa tehnologiilor BlueMotion, noul Touareg se asigura ca veţi conduce confortabil şi ecologic – chiar şi in afara drumurilor asfaltate. In plus, Touareg este una dintre primele maşini care fac din propulsia hibrid o tehnologie compatibila cu off-road-ul.

De asemenea, noul Touareg stabileste noi repere in domeniul inovatiilor auto – premiera mondiala ‘Dynamic Light Assist’ ÅŸi sistemul de vizualizare ‘Area View’ – care va permit sa vedeÅ£i perfect, in toate direcÅ£iile, vecinatatea noului Touareg. Si, mulÅ£umita remarcabilelor lumini de drum permanente cu LED, veti atrage toate privirile.
IubeÅŸte toate drumurile: suveranitate pe off-road, temperament pe asfalt, rafinamentul confortului. Noul Touareg cucereÅŸte pe toate planurile, fie ca maÅŸina de off-road, fie ca automobil sport sau ca limuzina de lux.

Are personalitate.

Iar noul Touareg arata acest fapt: De exemplu cu ajutorul celor 41 mm adaugaţi lungimii, care acorda mai mult spaţiu nu doar design-ului dinamic, ci şi confortului din interior. Sau mulţumita farurilor Bi-Xenon cu lumini permanente de drum cu LED şi luminile dinamice cu funcţie Cornering, care ilumineaza perfect drumul. Sau datorita impunatoarei trape panoramice, care permite senzaţia contactului direct cu aventura.

Are temperament.

Noul Touareg ştie cum sa-şi puna cu efect in scena temperamentul: limitandu-se la ceea ce este esenţial. Avand cu pana la 208 kg mai puţina masa şi consumand cu pana la 20% mai puţin combustibil faţa de predecesor, Touareg este plin de agilitate. Motorizarile inovatoare pe benzina şi TDI garanteaza consumul scazut şi placerea maxima la condus. In ciuda dinamicii pronunţate, Touareg este şi foarte responsabil – prin intermediul tehnologiilor ce stabilesc repere pentru viitor, precum Hybrid şi BlueMotion Technology.

Are prezenţa de spirit.

Pentru ca noul Touareg va degreveaza de multe sarcini, dispunand de funcţii inteligente, care va ofera, de exemplu, vizibilitate mai ampla şi mai buna. Va pastraţi mereu suveranitatea, graţie Dynamic Light Assist, Area View şi a inovatoarelor sisteme de asistenţa la condus.

Are putere.

Puterea deriva din increderea in propriile calitaţi. Iar noul Touareg dispune de numeroase calitaţi: mulţumita tracţiunii ideale, a unghiului de atac şi a adancimii vadului de trecere, a unghiurilor generoase de inclinare şi de rampa, precum şi pe teren inclinat lateral, işi gaseşte cu suveranitate drumul, fiind in acelaşi timp pregatit pentru toate situaţiile pe care le-ar putea intalni pe carosabil.

Sursa: Scorpion / Dan Stefan

Inca din 1998 SCORPION este distribuitor Volkswagen si Audi pe judetele Vrancea, Galati si BrailaExperienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
– ‘One Stop Shop’ – finantare, asigurare si servicii post-vanzare. Pe toata durata contractului de finantare – in leasing sau credit – clientul beneficiaza de consultanta specializata atat din partea companiei noastre cat si din partea personalului Porsche Bank.
– service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen si Audi;
piese de schimb din stoc sau la comanda.
Noul showroom-ul Scorpion Exim din Focsani, Calea Moldovei nr.16 va asteapta zilnic, de luni pina vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-13.
Pentru orice intrebari, consultantii nostri de vanzari si service va stau la dispozitie la telefoanele:
0237 – 236.866 – Romtelecom centrala;
0237 – 236.868 – Receptie directa Mecanica;
0237 – 236.869 – Receptie directa Tinichigerie;
0721 – 330.395 – Mobil Vodafone;
0740 – 046.460 – Mobil Orange.
De asemenea, va asteptam showroom-ul Scorpion din Galati, Str. Brailei nr. 269, de luni pina vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-13.
Secretariat: 0236-44 00 00
Vanzari VW: 0236-49 92 94
Programari Service: 0236-44 00 01
0236-44 00 02
Fax: 0236-44 44 99
Tractari non-stop: 0731-24 02 40

Contact: Departamentul Marketing & Comunicare.
email: dan.stefan@scorpion.ro, Tel./Fax: 0237 236 866 int. 202
http://danyrolux.blogspot.com – Stiri si comunicate auto privind marcile Volkswagen si Audi