Un nou parteneriat de prestigiu pentru C&D Industries: ArchiFlow, solutia de management al documentelor si proceselor de business de la SIAV, intra in portofoliul companiei

In luna iulie a acestui an C&D Industries a devenit distribuitorul autorizat pentru Romania al SIAV Italia, unul dintre cei mai prestigiosi dezvoltatori de solutii software de document management si aplicatii de e-government. Astfel, C&D Industries devine partener pentru implementarea si promovarea solutiei de management al documentelor si proceselor de business ArchiFlow.

ArchiFlow reprezinta un sistem consistent de date, fluxuri, procese si documente. Gama larga de functii oferite de ArchiFlow ajuta companiile in gestionarea si controlul costurilor in vederea reducerii acestora, imbunatatirea eficientei si cresterea nivelului productivitatii, pentru a obtine un grad ridicat al calitatii produselor si serviciilor oferite.

In comparatie cu hartia, Archiflow ofera urmatoarele avantaje: posibilitatea de a urmari documentele si securitatea acestora, distribuirea informatiei intre persoanele autorizate, garantia existentei unei versiuni unice a documentelor, precum si pastrarea tuturor versiunilor documentelor.

Printre functiile solutiei de management al documentelor si proceselor de business Archiflow, se numara: organizarea arhivei de documente, chart management, incarcarea sistemului (manuala, scanarea grupata, imprimarea COLD, import generic, arhivarea grupata a mesajelor electronice), vizualizarea documentelor, motorul de cautare standard si avansata, posibilitatea de a atasa documente, managementul proceselor companiei, integrarea cu e-mailul (Outlook, Lotus).

“Portofoliul de solutii al C&D Industries a fost gandit si structurat pentru a respecta doua conditii: calitatea solutiilor si nivelul de actualitate al acestora. ArchiFlow este o solutie care indeplineste cu succes ambele conditii si suntem convinsi ca fiecare implementare va demonstra ca este o alegere foarte corecta.” Leonard Margarit, Business Development Director.

C&D Industries
Str. Dna Cheajna nr. 1-3, etaj 5, sector 3, Bucuresti
Tel: 021.321.25.71, 021.321.25.72
Fax: 021.321.25.73
office@cdindustries.ro
www.cdindustries.ro

……………………………………………….

Siav este recunoscuta pentru solutiile excelente de management al resurselor unei companii, aplicatiile sale fiind usor de utilizat si extrem de competitive. Printre clientii Siav se numara atat companii din sfera privata (Generali Assicurazioni, IKEA, Manpower, SIXTY Group, Adecco), precum si institutii publice, cum ar fi Banca Italiei.

C&D Industries este unul dintre integratorii IT de referinta din piata romaneasca, oferind servicii complete de consiliere, implementare si mentenanta (hardware, software si infrastructuri). Experienta firmei in proiecte de infrastructura, solutii IT si de birou, ne-a demonstrat ca un business solid se construieste avand la baza solutii pregatite sa faca fata schimbarilor de orice fel: cresterea volumului afacerilor si implicit a fluxului de informatii, precum si necesitatea securitatii si stocarii informatiilor. Printre clientii nostri de renume se numara Automobile Bavaria, Mueller Romania, Puma Romania, RA Monitorul Oficial, Camera Deputatilor.