Un nou one woman show in Capitala – “Evadare din multimea vida”

Marti, 21 aprilie, de la orele 19:00, la Club A este seara de one woman show cu actrita Lacramioara Brecea. Un spectacol de 45 de minute dupa un text al „fetei rele” din dramaturgia contemporana, Saviana Stanescu, „Evadare din multimea vida”.

Drama infantei care a dat de trei ori la actorie si nu a reusit va fi dezvaluita pe masura ce mica artista va performa pe singura scena care i-a mai ramas, gara. Pentru ca scena mare a lumii nu i-a fost accesibila pentru simplul fapt ca nu a luat la actorie, dragostea ei pentru spectacol a gasit o scena originala, sala de asteptare a garii.

Acolo o gasiti in fiecare zi, interpretand cate un alt personaj. Poate fi seducatoare, copilaroasa, buna, rea, vulgara, frumoasa sau urata. Dar atunci cand atentia „spectatorilor” din gara este indreptata catre ea, intra in dialog cu ei.

Nu poate decat sa isi povesteasca drama. Sa strige in gura mare ca ea este vedeta oriunde, chiar si aici, chiar daca viata a fost cruda cu o infanta. S-a prostituat, si-a oferit serviciile sexuale in schimbul admiterii la actorie, a fost violata de tatal ei cand era mica.

Si, din toate acestea i-au ramas doar dorurile ei de artist, de om care ofera pe tava sufletul pentru aplauzele de la final, care joaca pentru trenurile care trec si o admira atunci cand performeaza.

„Evadare din multimea vida”, un one woman show sustinut de Lacramioara Brecea, la Club A, marti, 21 aprilie, incepand cu orele 19:00.

Lacramioara Brecea, actrita
http://lacramioarabrecea.wordpress.com